31 januari

Hejsan :)!
Idag var jag i skolan. På svenska lektionen och engelskan lektionen trodde jag att jag skulle somna, var supertrött. Ja vad har jag mer gjort. Jo efter skolan kom Elin hem till mig och hon är fortfarande kvar.
Här är några bilder från idag.
Elin
Elin och jag
"Godmorgon Svergie"

Bla bla

Har egentligen inget att skriva om men det känns så tråkigt om jag inte skulle blogga mer. Det blir så tomt.
Här är ni en bild på mig som jag tog för en stund sen.
Haha

Easy A

Älskar denna scen i Easy A. Jag har bara sätt filmen en gång men jag kommer nog se den igen, kanske idag. Nej nu ska jag möblera om i mitt rum. Hörs!

30 januari

Hejsan :)!
Idag har jag inte gjort mycket och inget kommer hända på kvällen. Trodde jag skulle känna mig jättetrött efter igår men det gjorde jag inte :P. Jo, något jag vill göra idag är att spela just dance 2. Har nog skrivit det i nästan varje inlägg och då kanske ni undrar varför jag inte gör det men det är så att tv är alltid upptagen...
Nu ska jag ta en till kopp kaffe sedan kanske jag byter tillbaka min säng vid fönstret igen. Efter Elin möblerade om hennes rum vill jag också göra det :P.
Hörs!
En bild på mig för några dagar sen :P

Snart blir det sova

Snart ska jag gå och sova men just nu ligger jag i sängen och pratar med Elin i telefonen. Vi har pratat i 58 minuter snart en timme. Hoppas ni drömmer söta drömmar!
En liten snabb bild på mig innan jag la mig i pappas säng

Outfit

Försökte få en bild på min outfit idag men jag lyckades inte så det fick bli en bild på mig och tröjan haha. Fick lite panik på slutet vad jag skulle ha på mig så det blev en tröja och ett par jeans, en vardags outfit. Måste börja köpa lite finare klädesplagg som man kan på lite speciellare tillfällen.

Firat pappa

Just nu tittar jag på filmen Så olika. Den är inte den bästa men det var faktiskt inte jag som valde den. Ville spela just dance 2 men det fick jag inte.
Här är några bilder från idag:
Pappa och Johanna
Jag
Middagen. Den maträtten är såå god
Mammas goda marängtårta

29 januari

Godmorgon :)
Idag ska vi fira min pappa. Han fyllde år i tisdags men idag så kommer släkten. Lite innan alla gäster kommer ska jag städa och duscha och förmodligen så hinner jag spela lite Guitar hero, shit vad jag älskar det spelet. Mina favorit spel vi har hemma just nu är Guitar hero och Just dance.
Får nog börja städa nu så jag hinner spela lite, hörs!
Förresten, jag älskar Jeffrey Campbells skor med tjock klack men dom är så dyra. Det har ju kommit in några skor på Nelly som har tjock klack men ingen av dom har jag fastnat för men idag så hittade jag ett par snygga skor med en rätt så tjock klack (inte som Jeffrey Campbells), vill verkligen ha dom. Dom var från Sugarfree shoes.

Födelsedagsfirande

Idag åkte jag och min familj till mormor och morfar för att fira morfar som fyller år. Jag orkar som sagt fortfarande inte skriva så det blir några bilder.
Johanna
Mat
Tårta
Johanna och jag
Haha, jag ser död ut :P

27 januari

Hejsan!
Idag var jag i skolan, vi hade glassdag för vi i skolan hade varit duktiga. Jag fattade ingenting. Glassen smakade rent ut sagt skit.
Jag orkar inte skriva mer är så trött men jag kan bjuda på lite bilder från idag, hörs!
Elin
Jag
Engelskan

Middag

Har precis spelet Just dance 2 och nu blir det middag.

25 januari

Hejsan :).
Idag var jag i skolan halva dagen. Vid tolv tiden så åkte jag med bussen till slussen och där mötte jag mamma. Jag och mamma gick upp till bilen och sedan åkte vi till huddinge sjukhus. Vi var där 20 minuter innan jag skulle gå in men jag tror dom inte hade någon innan mig och säkert såg dom att jag hade kommit så jag fick komma in tidigare. Sen fick jag rönkas och då skulle jag ta av mig det jag hade över men lite otur hade jag inget linne (om man hade det fick man ha det över) som jag kunde ha på mig men det gjorde inget för det tog ungefär 1 minut. Det var lite jobbigt att stå still för jag hade svårt att andas haha xD.
Efter allt såg åkte jag till Nacka med mamma och köpte presenter till min pappa som fyller år idag och sedan tog vi. bussen hem
Nu ska jag visa er lite bilder från skolan, tog inte många men några iallafall. Ha det bra!
Elin
Titta mina tänder hahaha
Fikat
Självklart en manhatten brownie

Time to sleep

Nu ska jag sova. Förresten har bytt tillbaka till min satio igen för att denna kamera är bättre men om det
inte hade varit det hade jag inte bytt tillbaks.

Min syster färgar brunt

Efter all denna tid färgar  min syster håret BRUNT. Det var hennes mardröm förut och helt plöstligt gör
hon det självmant.

24 januari

Hejsan :)!
Idag var det en vanlig dag. Den gick snabbt och det var skönt för när jag kom hem tog jag med mig Elin hem (haha, det lät som att jag drog henne till mig). Vi spelade just dance 2 igen, haha. Det ger ju bra träning och är väldigt kul, snart kommer vi kunna alla danser :P.
Imorgon ska jag rönkas. Eftersom jag har skolios och använder korsett så ja, jag hoppas det säger varför. Det är lite pirrigt att göra det imorgon för detta kan säga mycket om min framtid.
Tänker visa er lite bilder från idag, bilderna är inte så superbra för jag har bytt tillbaks till min gamla mobil för jag har saknat den väldigt mycket men snart byter jag tillbaka den andra. Hörs!
Påväg till bilden
Jonas och Elin
Elins teckning på bilden
Bildlektionen
Elin och Erika
Jag och Elin :)

Gammal bild


Bilder från några dagar sen

Här är några bilder från skolan som är från några dagar sen. Det var på tyskan och på hemkunskapen som dom togs.
Jag
Jag och Elin
Pizza-time
Såhär blev min, den var väldigt knaprig
Nu ska jag se på solsidan, hörs!

Ny färg

Jag har länge varit trött på min design och idag tog jag i det och tänkte göra en ny men den blev inte fin så jag byte färg på denna design istället, hoppas ni gillar färgen.
Haha, en bild från imorse

23 januari

Godmorgon :)!
Idag skulle jag åkt till nacka men så blev det inte, alla var trötta så då stannade vi hemma. Jo idag skulle jag visa bilderna från igår. Jag hade gjort någon inställning i min mobilkamera så det gick inte att rotera så istället visar jag bilder från rätt vinkel eller vad man säger. En sak till jag måste göra är ett tal i matte boken och spela lite just dance 2, spelet är ju beroende framkallande. Varje gång en låt från spelet kommer upp så dansar jag dansen eller en annan sak jag gör är att bara dansa en dans från spelet helt plöstligt. Spelet är kul iallafall :D
Tog en bild på min systers tallrik för min såg så tråkigt ut :P

22 januari

Förlåt att jag inte blogga något idag men orkade inte. Bilder från idag kommer upp imorgon. Hörs!

21 januari

Hejsan
Idag efter skolan kom Elin hem till mig. Vi spelade Just dance 2 så vi blev jättetrötta, jag behöver ta en dusch imorgon. Efter det så spelade vi inte lite filmer så vi tycker är väldigt kul nu för tiden, filmen kommer senare och då lägger jag upp den här :).
Här är några bilder från idag:
Haha. Elin har photoshopat

20 januari

Uush vad jag är trött. Har suttit här vid datan rätt så länge men det var efter Elin hade gått hem från mig. När hon var här spelade vi just dance 2 och guitar hero, vi dansade mest.
Nej jag orkar verkligen inte blogga mer, kan visa er 2 bilder men mer har jag inte från idag.
Hörs imorgon!
Elin

19 januari

Tjooh!
Ja idag var det som vanligt, orkar inte förklara varje inlägg om vad jag gör i skolan för vi gör nästan lika dant hela tiden, kan väl berätta att vi planerar ett disco som vi ska ha. Det gick inte så bra att planera i början men sedan gick det lite bättre men efter tag så gick jag och Elin för vi behövde inte vara kvar.
Har väl inte så mycket att berätta mer, hörs!
För några dagar vaknade jag upp av detta. Dumma korsett xD.

18 januari

Hej :)!
Idag var det skola som vanligt. Först hade vi no sen hade vi matte efter det var det so och sen blev det lunch, efter lunchen var det tyska och efter tyskan var det idrott och sedan slutade jag. Egentligen skulle Elin följa med mig hem idag men jag tyckte vi skulle gå hem var och sig för det kan också vara skönt att bara vara hemma själv men imorgon ska vi göra något :).
Ska försätta titta på tv, vi får se om jag skriver senare idag men annars hörs vi ;)!
Tyskan
Idrotten
Jag :P
Ignorera min minn

Gamla bilder

Hittade lite gamla bilder från oktober 2009 några dagar sen, det var lite roligt att se Elin och Jonas men speciellt Jonas för han såg så liten ut ;).

Film

Ignorera min tröja som hänger ner och såklart gör vi allt på skoj :). Filmen blev väl lite konstig på slutet när jag pratar, säger bara det för jag kommer inte på vad jag ska prata om haha :P

17 januari

Hejsan :)!
Idag var det skolan igen, det var så segt att komma upp så jag hade min egna lilla "sovmorgon" till ungefär 07.34. När jag kom upp och skulle sätta på mig kläder så hittade jag ingenting och då hade jag ändå 2 nya tröjor jag hade köpt i lördags men tillslut blev det en av dom tröjorna. Sedan skulle jag sätta på mig mina strumpbyxor som jag alltid har under mina jeans för att inte frysa men gissa om jag hittar dom? Såklart inte.. Tänker fråga min kära mor om hon vet vart dom ligger för hon brukar ha koll eller gissa sig fram vart dom kan ligga, tur att man har mamma.
I skolan så hände det inte så mycket, en vanlig skoldag fast skoldagen kändes lite konstig. Det gick snabbt fast både inte, var nog lite okoncentrerad under hela dagen.
Efter skolan kom Elin hem till mig och såklart tog foton men nu börjar vi gilla att filma varandra och visa filmerna på bloggen. Vi började göra det efter vår lilla dans vi la upp här.
Nu ska ni få se några bilder vi tog.
Elin
Hon blev lite trött haha
Pluggar
Ser ut som en apa haha :P
Filmer kommer senare

Jaa

Uush, så nervös jag var men nu vill jag bara säga jaa :D!

Kläder

Klänning från H&M
Tröjor från Gina Tricot
Kofta från H&M
Skärp från H&M
Ska försöka ta bättre bilder senare idag men just nu får det duga med dom här.

16 januari

Goddag :)!
Idag ska jag inte göra mycket, titta lite på engelska glosorna som jag har till torsdag men sen ska jag inte göra mycket. Tänker nog göra ett litet inlägg med kläder som jag köpte igår, det är inga bra bilder på kläderna för jag är inte så duktig på att lägga dom rätt. Om jag lägger dom på golvet eller på ett bord så ser dom stora ut och konstiga, om jag hänger dom på en galge så ser dom också konstiga ut så ja, det är iallafall bilder ;).
Då ska jag väll börja med inlägget, hörs!
Frukosten, det är kaffe i koppen

Kläderna

Bilder på kläderna kommer imorgon för jag orkar inte ta foton på dom eller ladda upp dom, jag dör snart av den här datan... Såå varmt.
Här är en liten smakprov på kläderna :).

Bilder från idag

Här är några bilder från idag, orkar inte skriva.
Den här köpte jag
Jag hittade ett par jättesnygga skor som Elin skulle prova, tydligen jättesköna och snygga ;)
Elin
Jag
Fick så ont i fötterna på slutet så när Elin skulle prova kläder satt jag mig ner och vila.
Slutet av dagen

15 januari

Hejsan :)!
Idag vaknade jag och Elin runt halv 10, det var väldigt segt att komma upp ur sängen men tillslut kom jag upp. Efter vi kom upp så gjorde vi lite frukost och sedan satt vi lite vid datan. Vi åkte med halv 1 bussen så vi hade en lång tid att shoppa. Här är några bilder från imorse:

Filmer

Här är några filmer som jag och Elin har gjort. Dom är helt sjuka :P.

14 januari

Hejsan :)!
Idag bloggade jag väldigt sent men jag har inte hunnit blogga under dagen så det får bli nu, lite innan jag ska sova.
Idag kom Elin hem till mig och ska sova över. Vi har dansat (kommer upp 2 videos sen) och ätit godis. Orkar inte blogga mer så det får bli lite bilder, hörs!

12 januari

Hejsan :)
Idag var jag i skolan, det gick faktiskt väldigt snabbt idag men det brukar det gå. Efter skolan så kom Elin hem till mig och då tittade vi på lite fakta om en språkresa vi verkligen vill åka på, det kommer inte bli i år men kanske nästa år men bara kanske, hoppas hoppas verkligen :).
Erika
Elin
Haha
Jag ser lite död ut :P

Hungrig

Sitter här vid datorn och är jättehungrig. Som tur kom precis mamma och pappa hem från ica så det är klart snart.
För ungefär 20 minuter sen kom jag och familjen hem från en promenad. Vi gick samma promenad som igår (har lagt upp lite bilder från igår längre ner i bloggen). Under tiden vi gick så såg jag att pappa skulle busa lite med mig genom att putta ner mig i snön och det gjorde han men precis när jag ramlar så fortsätter jag glida ner (har en bild på det sen).
Ska nu in och duscha, fryser så mycket. Hörs!
Jag
Haha
Larry försökte gräva fram mig enligt dom som stod och kolla :P
Alla förutom mamma

9 januari

Godmorgon :)!
I fredags så fick vi en hund att ta hand om till idag, hon är jättesöt och heter Tindra. Igår tog vi en långpromenad med henne och Larry, det var i ungefär 2 timmar så man var lite trött när man kom hem men jag kände mig även väldigt fräsch :P.
Ska visa er lite bilder från när vi gick ut med hundarna igår men det blir ett annat inlägg, hörs!
Sov över hos syrran igår :)

8 januari

Idag gick jag och Johanna ut med Tindra och Larry, medans Tindra och Larry leker så lyckas Tindra koppel knipsa fast på Larrys så då står jag och Johanna drar i Larry och Tindra springer runt löst. Efter någon minut fick vi fast henne :).
Larry
Tindra
Jag

7 januari

Hejsan :)!

Haha, kommer inte på vad jag ska skriva, har bara några bilder jag ska visa :P. Jo, igår var jag hos min mormor och morfar, vi åt middag där och tittade på gamla filmer på mamma, pappa, Johanna, mormor och morfar. Filmerna var bara till 1995 så jag fanns inte ens då, inte ens i mammas mage (filmerna var från sommaren 1995).
Här är några bilder från igår:
Hittade bara en bild på mig och det var från min mobilkamera, dom andra är från mammas kamera
Förrätt
Varmrätt
Efterrätt
Irish coffee utan alkohol

5 januari

Hejsan :)!
Idag ska jag inte göra mycket eller ja, det finns inget att göra. Det blir inte heller mycket bloggande idag eftersom det inte finns något att blogga om :P.
Ska göra lite andra saker nu, hörs :)!

Sammanfattning av 2010


Jo januari, då fick jag min mobil. Det var en Satio så det blev mycket bilder med den och mycket mobilblogg. Många födelsedagar var det. Åkte skridskor med klassen. Det var inga bilder på mig själv men jag ville inte vara med på bild då för jag hade korsetten dagligen.
Bilder från idrotten

Sov över hos Elin, gick ut med familjen på en vinterpromenad, följde med Elin och Erika när dom skulle titta på cheerleading, skottade på baksidan, följde med min kompis Rebecca när hon skulle ta piercing i naveln och längtade efter solen.

Gjorde frukost på sängen till Johanna, åkte till Ömelsebo, Elin sov över hos mig, min syster fyllde 17 år, gick på en promenad med Elin och tog foton på henne efter det, stod i cafét i skolan med Elin, tittade ofta på top model och på idrotten kom vi på en rolig gunga :P.
Cafét och hemma hos mig

Det blev påsk, gick på en promenad med mamma, tog foton på syster yster, mamma fyllde 43, åkte till nacka med Elin, jag, Lovisa och Elin hade en jätterolig dag efter skolan, gick till stranden med Elin under en elevensval (skolka alltså) och fick skäll av pappa, ett vulkan utbrott på Island som ställde in mammas och pappas resa til barcelona.

Åkte iväg till min farbror och firade valborg, följde med Elin till cheerleadingen, spelade ofta basket, åkte till gröna lund med "gänget", bakade årets första paj.

Hade något som heter lajv i skolan, spelade in en djungel film på engelskan, var ofta kvar i skolan efter skolan, färgade håret brunt efter ha haft blont hela mitt liv, bakade cupcakes till skolavslutningen, hade skolavslutning, åkte till skåne, badade i vattnet med kläderna på, var helt galen i converse, tog foton på Elin, fick reda på att jag bara behövde sova med korsetten, midsommar på landet,
Picknick med Elin, åt middag med Elin vid klipporna, fyllde 14 år, badade med Larry, åkte upp till ett par hästar, mormor fyllde år, åkte till tivolit i köpenhamn, åkte till ön ven.
Åkte till stan med Elin och fika, åkte och titta på bio med "gänget", plockade blåbär med Elin, åkte till Åland med Elin i 3 dagar, skolan började igen, Lovisa sov över hos mig, klassen badade med kläderna på under idrotten, köpte mina första kilklackar på 14 cm, Elin fyllde 14 år och var sjuk.
Åkte till nacka med tjejerna, hade gäster, fiskade, tog foton på Elin och Daniela, tittade på teater med klassen, Elin hade sin födelsedags fest och då sovde vi över också, en olycka hände, åkte till ömelsebo, jobbig orientering med klassen, mamma och pappa åkte till bercelona och det första vi ser när jag vaknar är att diskmaskinen är sönder, Elin sovde över, skolfoto.
Bakade sockerkaka, var med Lovisa efter skolan, hoppade på idrotten, innebandy match, uppe till hästarna, gick till kyrkan, skolan var med i tidningen för att vi tittade på Glee på engelskan, var på dramaten med några från klassen, farfar fyllde år.
Gick en höstpromenad, träffade min kusin Christin, sov över hos Elin, jag och Elin hade en "halloween" fest, åkte till Nyköping, åkte till ungdomsmottagning med tjejerna i klassen, klättring i skolan, bakade cupcakes med Lovisa, åkte till nacka med Lovisa, pluggade mycket in i det sista.
Bakade pepparkakshus i skolan, bakade pepparkakshus med Elin hemma hos mig, hittade massor av gamla bilder på mig, bakade lussebullar och mjukpepparkaka i skolan, Elin sov över hos mig, bakade ett nytt pepparkakshus hos mig, färgade håret orange, tog bilder på Elin, julavslutning, gjorde köttbullar, köpte ett spel, klädde granen och tittade på bingolotto, julafton, jul hos farmor och farfar, nyår hemma.
Detta tog 2 timmar att göra, helt sjukt och jobbigt. Varmt på magen är det också.
Om ni vill se mer bilder kan ni såklart titta i arkivet, nu ska jag soooova, hörs imorgon :).

Prata med Elin...

..i 1 timme och 37 minuter, telefonen var ganska varm. Min mamma sa att jag skulle lägga på för att jag och Elin skrattade lite för högt (hade på högtalaren) så det var därför vi inte fortsätta men istället för att prata med henne så chattar vi på facebook haha :P. Hade lagt upp lite roliga bilder på henne från Ålands resan så ja :P, uush vad tråkigt att inte få prata med henne nu när hon ska till Berlin :(.
2 roliga bilder från Åland

En dag med..

..Elin. Kom inte på vad jag skulle skriva som rubrik, aja.

Idag var jag som sagt med Elin. Vi träffades vid munken och då åt vi lunch, efter det blev det fika. Efter det så gick vi hem till mig och spelade guitar hero och just dance 2. Och efter det gick Elin hem till sin lillebror, det kommer bli tråkigt att inte få prata med henne ett tag men på hela jullovet så har jag inte varit med henne så 4 dagar borde jag klara :P.
Elin :)
Syrran jobbar på
Jag :)

4 januari

Godmorgon :)
Jag har lagt upp klippet på fyrverkerier längre ner så ni vet.
Jo idag ska Elin komma hit, vi ska titta på film och bara ta det lugnt. Imorgon ska Elin åka till Berlin med konfirmation så ja.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning så vi hinner träffas snart, hörs!

2 januari

Godmorgon :)!
Sitter fortfarande kvar i soffan och tittar på tv. Tycker det är så mysigt att sitta vid med min underbara familj och äta frukost vid soffan fast just nu sitter alla tre med en varsin tidning i handen. Pappa med sporten, Johanna med h&m katalogen och mamma med svenska dagbladet, haha.
Nu ska jag faktiskt ta mig upp från soffan och göra mig i ordning, hörs!


1 januari

Godmorgon :)!
Idag ska jag bara ta det lugnt. Sitta lite vid datan, tv eller Guitar hero, ja vi får väl helt enkelt se.
Böjade dagen med lite frukost, smörgås och fruktsallad. Nej nu ska jag göra lite andra saker som att spela lite spel :P. Hörs!
Fruktsalladen

Fyrverkerier

Man hör min röst några gånger (låter så otroligt töntig haha). Det är också pappas mobil kamera så det är inte så bra bild och det är våra egna raketer. Dom var mycket häftigare i verkligheten. Vad konstig texten blev nu :P.

Gott nytt år

Gott nytt år igeeen :D. Vi börjar året med lite bilder från när vi fick ut till fyrverkerierna, vi smällde också några och det filmades också så vi får väl se om jag lägger upp den sen ;).
Vad liten jag ser ut :P