Kaffe

Sitter fortfarande i soffan men nu tittar jag på top modell, säsong 7 har ju börjat nu och den säsongen är väldigt bra tycker jag men jag gillar nästan alla :P.
Ska fortsätta titta på top modell, kanske bloggar något i reklamen men vi får se ;). Kram kram!

Toblerone

Just nu äter jag toblerone, intressant va? Har fortfarande tråkigt men jag som sa att jag skulle plugga har inte gjort någonting men nu ska jag göra lite matte så varför skriver jag ett inlägg då, haha. Nej nu orkar jag inte skriva mer, höörs xD.

Har tråkigt

Sitter just nu soffan och har supertråkigt, tänkte plugga lite och läsa en bok som jag har läxa till imorgon. Så intressant att veta, haha :P.
Ska nog titta lite på vad jag ska plugga till, hörs kanske senare ;).
Så här tråkigt har jag just nu.

Dagens outfit


Tröja från Barcelona
Jeans från Gina tricot
Kofta från lindex
Svart linne från Indiska

30/9-10

Godmorgon :)!
Snart ska jag till skolan, idag så har vi den tråkiga lektionen tyska men vi ska bara skriva ut en sak sen är vi klara så egentligen är den inte så jobbig men nu på morgonen ska vi ha matte och det längtar jag inte till direkt men det är bara att försöka göra sitt bästa.
Ska gå nu, hörs senare idag ;)!

Kläder från Mamma

Från i lördags så åkte mamma och pappa till Barcelona och igår kom dom hem och idag så gav mamma mig 3 toppar som hon hade köpt där. Jättesöta toppar, här är bilder på dom:

Kläder från Elin

Här är lite kläder från Elin som jag fick i söndags.

29/9-10

Hallo :)!
Idag blev jag hemma från skolan, hade jätteont i magen när jag vakna men det blev bättre under eftermiddagen så skola blir det imorgon.
Tänkte lägga upp ett par inlägg med lite nya kläder jag har fått, några är från Elin och dom andra är från Mamma så ja vi hörs :)!

28/9-10

Hejsan :)!
Idag så var inte dagen så rolig, det finns ju såna där dagar man bara gråter för nästan ingenting och idag var det en sån dag och jag hoppas att det inte händer igen och jag längtar inte tills imorgon heller men det är bara att gå till skolan vilket fall som helst.
Just nu tittar jag på filmen Allt för min syster och snart ska jag och syster börja med middagen. Lovisa ska förmodligen äta här också. Ska umgås med henne nu så vi hörs.
Bjuder på vårt skolfoto från i år.
Jag står i mitten.

27/9-10

Idag är jag hur trött som helst, trodde att min trötthet skulle försvinna när jag gick upp från sängen men nej det gjorde jag inte, känner mig nästan lika trött fortfarande.
Ska plugga nu och titta lite på top modell, hörs!
Bilder från morgonen
Gröt

Suuuper trött!

Klockan fem kom Elin hit, vi åt stek med bakad potatis och majs. Sen efter det så tittade vi klart på en film och åt godis.
Nu orkar jag inte skriva mer så ni får lite bilder:

Morgonpromenad

Eftersom Larry sov över hos oss så behövde vi ta en morgonpromenad, det var rätt så skönt faktiskt sen när vi kom hem så åt vi en god frukost. Snart ska jag sms Elin och fråga när hon kommer hit för hon ska sova hos mig idag :).
Hörs!
Typiskt Larry

26/9-10

Hejsan :)!
Igår så hade jag min syster en myskväll, vi åt tacos och sedan lite chips och efter middagen kom Larry. Vi hade honom över natten. Här lite bilder från igår, orkar som vanligt inte skriva :P.
Fika
Det blev stop i diskmaskinen :p
Middag
Sötnosen

24/9-10

Hejsan :)!
Känner mig hur trött som helst, ska gå och lägga mig efter detta inlägg.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jo just nu bokar vi en resa till Samos. Det var 1 år sen vi var där sist så det ska bli kul att åka ditt igen fast nästa år.
Nej ska sova nu, hörs imorgon!
Förra året, just den dagen var det rätt så kallt i vattnet så man behövde springa ner :P.

23/9-10

Idag hade vi orientering, jag och Elin var en grupp men vi gick med några andra också. Jag och Lovisa vi ramla 2 gånger och en gång så ramla jag på en pinne och den åkte rakt upp på mina tänder (så typiskt).
Orkar inte skriva mer är så trött, hörs :)
Åt lunch
Elin
Fika
Vad glad jag ser ut :P

22/9-10

Hejsan :)!
Sitter just nu i soffan och tittar på Tyra Banks show och idag handlar det om enäggstvillingar, det måste vara kul att ha en enäggstvillingar.
Lite senare idag ska jag göra middagen (en läxa jag har i hemkunskapen) och då passar jag på att göra ett liten extra grej till.
Nu börjar det igen, hörs :).

21/9-10

Hejsan ;)!
Igår och idag har jag pluggat till no provet vi ska ha imorgon men idag så fick jag hjälp av Elin och hon fick hjälp av mig, man kan säga att vi plugga tillsammans eller ja vi gjorde det så därför har jag inte hunnit blogga men jag tog en lite pause nu och tänkte blogga lite. Ni får se lite bilder jag tog idag istället för jag har inte så mycket att skriva ;).
Min smörgås
Elin
Pluggar massor
Elin påväg hem

Dags att sova - mobilblogg

Nu ska jag sova för jag är så så trött men egentligen vill jag inte eftersom det är skola imorgon men det är bara
att försöka tänka på positiva saker om skolan :P.

Dag 3

Idag så gjorde vi inte så mycket, alla var så trötta. Det var en sak vi gjorde och det var att plocka lite svamp igen, vi gick till en annan skog. Efter det åt vi lunch och sedan åkte vi hem. Påvägen hem så fastande vi i en lång långsam kö från Södertälje till Kungens Kurva och medans vi var i kön så kom 2 ambulanser och 2 brandbilar och det gjorde ju inget snabbare men nu är jag hem och har precis ätit middag. Nu ska jag bara vila resten av dagen.
Alfons
Västerbottenpaj

Dag 2

Först så vaknade jag såklart, sen så åkte jag och 3 andra ut med båten och fiska men jag fastande i växter eller så försvann masken.. Sen så gick jag, pappa, Emma och Annelie ut och plockade svamp och vi hittade rätt så mycket och sen så åkte vi till ett ställe där vi skulle äta lunch, när vi kom ditt så såg vi att vi glömde tändstickorna då fick Magnus åka tillbaka och när han kom tillbaka så fick vi säga att vi glömde korven så han fick åka tillbaka igen. Vi började äta runt halv 5 tiden.
Middagen blev kräftor med kantarellpaj och västerbottenpaj och lite bröd och grönsaker. Och efter det så gick man och la sig för klockan var runt halv 12 och vi hade varit ute hela dagen.
Frukosten
Kräftor
Johanna och hennes nya pojkvän
Dags att fiska ;)
Plockar svamp
Påväg till lunchstället
Ramla :P
Jag och Johanna
Jag, Emma och Johanna

Dag 1

Först när vi kom ditt så fick vi en smårgås och kaffe.
När vi skulle äta middag hade dom tänkt att vi skulle äta ute men ingen ville förutom 1 så vi åt inne, det var bra och mycket mysigare ;). Sen så gick jag och la mig tidigt för jag skulle orka med att vara vaken dagen efter.
Syrran och jag
Mat
Här sov jag och min familj :)

19/9-10

Hallo :)!
Just nu sitter jag i bilen och är påväg hem. Det har varit jätterolig helg men man var trött i slutet av dagen.
Tänkte göra 3 inlägg om dagarna som jag brukar oftas göra så det är väl dags att börja för tror att det kan tid att ladda up bilderna.
Hörs ;)!

17/9-10

Hallo :)!
Idag gick jag till skola, jag hann ha musik och svenska tills jag började må illa, tänkte på Johannas sår och allt. Så jag orkade inte mer och frågade om jag fick gå hem och det fick jag men snart (ungefär 2 timmar) ska jag till Ömelsbo, det var i mars jag var där första gången, det var en jätterolig backe man kunde åka pulka på. Huset tycker jag är lite läskigt och speciellt rummet jag sover i. Precis innan vi skulle sova där så tittade vi på en film som heter 1408 som är läskig och det gjorde ju inget bättre :P.
Ska snart gå in och duscha sedan ska jag ta det lugnt, hörs kanske (förra gången fanns det ingen mottagning så vi får se om jag hittar någon denna gång).

16/9-10

Godmorgon.
Tänker berätta en lite konstig historia som hände igår. Eftersom jag har få besökare så gör det inte så mycket. Igår så hade jag och min syster ett litet bråk, hon sprutade hon lite vatten på mig och sedan sprang hon in i tvättstugan och jag sprang efter och sen så skulle jag stänga dörren men det vill inte Johanna så hon tog upp sina händer mot fönstret på dörren och hela fönstret gick sönder. Jag fick glas på mig och Johanna, jag fick små sår som gjorde jätteont och massor av glas på armarna och Johanna fick ett stort sår som var som en grop men vi hade tur att våran granne (hon som har Larry) en fd sköterska så vi fick massor av hjälp av henne. Sen så fick vi åka in på sös för hon sa att Johanna skulle sy och det fick hon göra, 12 hela stygn! Helt otroligt.. Såret var väldigt fult sa läkaren. Jag behövde inte sy men han vill titta om jag hade glasbitar i såret men det hade jag inte heller :).
På vägen hem så blev vi stoppade av polis också, helt otroligt men pappa skulle bara blåsa.
Idag blev jag hemma för jag kom hem 2 och efter gårdagen men plugga blir det.
Det kanske är lite äckliga bilder.

14/9-10

Han inte riktigt blogga när jag var inne på datan så jag gör en mobilblogg istället men jag har faktiskt inte så
mycket att skriva, visar två bilder från idag :).

13/9-10

Just nu så tittar jag på bröllops duellen med Elin. Innan hade vi ätit fruktsallad och en kopp kaffe med grädde på toppen, det var jättegott. Ska fortsätta titta på filmen nu, hörs kanske senare idag :).

12/9-10

Hejsan :)!
Igår så hade Elin en födelsedagsfest. Det var jättekul och speciellt att man skulle sova över i en lokal ;).
Orkar inte skriva så ni får se bilder.
Daniela med mina skor ;)
Min och Elins pizza
Mys mys
Alla förutom Tobias
Black and white
Snacks
Jag och Elin, lite skum bild
Elins biskvier
Här sov vi
Dagen efter

11/9-10

Godmorgon :)!
Idag ska jag till Elin lite senare, hon ska ha en sleep over så jag ska fixa en present till henne nu så jag kanske bloggar senare idag. Hörs kanske ;).
Hittade två par jättefina klänningar från Rare fashion. Vill haa!


10/9-10

Hallo hallo :).
Idag var jag på teater med klassen, den var hur konstig som helst och dålig. Väldigt äcklig också. När jag kom till skolan efter teatern så hade vi idrotten och jag och nästan alla i klassen var hur trötta som helst så det var lite jobbigt så när jag kom hem tog jag en kopp kaffe och åt upp min choklad.
Det är lite bilder jag har tagit från Elin.
Efter teatern
Efter lunchen gick vi in till godisaffären

Mina skor har kommit!

Skrev i föra inlägget att mina skor har kommit, äntligen ;). Har längtat på dom lääänge så jag är rätt så glad att dom har kommit nu. Här är en bild på dom.
Snygga va ;)? Ska göra lite saker nu och sen ska jag gå och sova, hörs imorgon.

9/9-10

Tjena ;).
Idag så var det skola som igår, den gick lite långsamt men nu är jag hemma och lyssnar på musik. Efter skolan så gick Lovisa hem till mig en stund och vi drack kaffe och åt lite godis men halv 5 så skulle Lovisa åka upp till hästarna med min syster men en liten stund fick vi vara :).
Imorgon ska jag och klassen åka på teater, tycker inte det är så kul men man slipper lektionerna förutom 1 och det är idrotten men det gör inte så mycket men lite för jag gillar inte idrotten så himla mycket, men men.
Ska snart visa min skor från Nelly som har kommit, kommer ni ihåg när jag skrev att jag fick fel skor? Det är dom som har kommit nu i alla fall (dom rätta).
Hörs :)!

Elin och Daniela

Här är det bilder på Elin och Daniela :).
Här är jag med på, Elin, jag och Daniela

8/9-10

Hallo :).
Idag var det skola igen, den gick väldigt snabbt så det var rät så skönt. Efter skolan tog jag foton på Elin och Daniela, det blev jättefina foton så ska visa upp några på bloggen sen men först lite bilder från dagen i skolan :).

7/9-10

Hallo :)!
Idag var jag med Elin efter skolan, det var liten rolig historia om det. Idag på idrotten så paddlade vi så jag badade lite precis vid slutet så efter det gick jag hem och då kom jag på att Elin åkte halv 5 bussen och jag ville vara med henne efter skolan så jag sprang (nästan) in i duschen och duschade av mig och satt på mig ett par jeans och sprang ner till skolan men sen såg att dörren var låst så jag gick runt och då såg jag bussen så jag sprang till Elin och ropade på henne så jag fick vara med henne :) Här är lite bilder från dagen med henne ;).
Elin
Mitt och Elins godis
Jag ser lite elak ut :P
Haha :P
Hoppar högt

Fiske

Här är lite bilder ifrån idag när vi fiska. Orkar som vanligt inte skriva :P
Jag och Pappa
Fiskar
Blev lite trött sen efter att ha fiskat i någon timme

5/9-10

Tjena ;).
Idag så var jag och fiska med familjen och gästerna, tycker det är roligt att fiska men det var sådär idag för vi fick ingen fisk..
Tänkte ladda upp snabbt bilderna från när jag var med Elin igår för jag ska äta middag nu. Så hörs ;)!

Bilder från kvällen

Orkar inte skriva för jag är hur trött som helst så jag laddar upp lite bilder.
Bilderna från idag med Elin kommer förmodligen imorgon, det beror på när Elin laddar upp dom.
Dukat
Middagen
Vi gick en promenad med Alfons
Candy
Min nya frisyr ^^
Haha
Sexigt :P.
Ska sova nu för är så trött. Började inlägget för en timme sedan så bilderna har tagit 1 timme och laddat upp och när jag började var jag jättetrött så nu är jag såå himla trött...

Skor

Idag var jag i stan med Elin eller ja först i stan. Vi tyckte det var lite rörigt där så vi åkte till Nacka sen och efter det till Gustavsberg centrum. Tänkte visa er lite bilder från idag men det kommer senare för jag glömde kameran så jag får ta Elins bilder från dagen men då passar jag på och visa det jag/vi har köpt idag.
Mina nya skor från h&m
Denna är till Elins lillasyster Embla, dom är från oss två.

4/9-10 - mobilblogg

Är just nu påväg hem från en dag med Elin, har haft väldigt roligt med henne idag :).
Jag ser lite konstig ut på bilden, ser ut som att jag ska spy eller något ^^.

3/9-10

Hallå :)!
Idag så var jag hemma från skolan för min förkylning men nu mår jag inte illa som jag gjorde senare idag så imorgon ska jag och Elin åka till stan ;).
Som sagt så har det inte hänt mycket idag så ja, vi hörs imorgon eller senare idag.
Juste måste visa er en text som Elin hittade igår om världens undergång, om detta skulle hända så tror jag att jag kommer skratta, iallafall i början ^^.
Att om vi inte skärper till oss kommer Astro-lemurer (rymdvarelser i form av lemurer med regnbågsfärgade kroppar) att attackera människosläktet och klubba oss alla till döds med gigantiska burritos...

Enligt The church of !BLAIR!
Haha, tror det var 2046 om det skulle hända :P.

Snart blir det sova

Ska nog snart gå och lägga mig så jag blir pigg för det är ju skola imorgon men jag känner mig lite trött.
Juuste, på lördag eller söndag ska förmodligen jag och Elin till stan, det var en stund sen vi åkte ditt tillsammans så det var väl dags för det igen tyckte jag ^^.

Äppelpaj

Idag tog jag initiativ att baka en paj iallafall jag inte mådde så bra. Gjorde det för i tisdag hade mamma och pappa varit ihop i 20 år men pappa var inte hemma då så vi firade lite idag :). Den var helt okej, kände lite av bakpulvret. Hatar ursäkter men jag har faktiskt en ^^.

Rolig tidning

Idag skulle Elin lämna tillbaka hennes tidning och på baksidan fanns det en modell så Elin tog tidningen och tog upp den som hennes ansikte, svårt att förklara så jag tog 2 bilder, den ena är på Elin och den andra på Daniela.

Bilder från Nacka

Medans jag bara sitter här i soffan så kan jag visa er lite bilder från när jag och mina vänner var i nacka. Det blev inte så många för jag orkade inte ta mer efter våran middag men några blev det ^^.
Daniela
Lovisa
Elin :)
Jag vet inte riktigt vad hon gör ^^.
Min och Elins mat

2/9-10

Godmorgon :)!
Idag ska jag ha skolfotografering i skolan, jag tycker inte det är så kul men det är bara att le.
Till frukosten idag blev det köttbullar på en smörgås, väldigt gott men mättande.
Ska gå och göra mig i ordning nu så jag inte behöver göra det i sista minuten, får så panik när man väljer kläder och hur frisyren ska se ut, tycker att hela jag ser helt cp ut och tjock men men.
Hörs!

Tofflor

Hittade ett par jättesöta tofflor på internet, vill ha vill ha. Tråkigt nog gick det inte att beställa via internet men jag får väl åka in till stan och shoppa för affären finns där.
Nordic Fairisle Slipper Boots

1/9-10

Redan september? Vad har tiden tagit i vägen. Tyckte att hela augusti gick snabbt, dags för hösten nu men jag har faktiskt längtat till det för man får tända massor av ljus och så är det mörkt och ibland regningt (älskar regn).

Imorgon så ska jag till skolan igen, hatar att gå till skolan efter man har varit sjuk i några dagar, det känns som man har missat hur mycket som helst och jag tror jag har gjort det + att jag har prov nästa vecka och jag hade inte allt hemma så jag känner mig lite stressad..
Ska fortsätta titta på sex and the city nu, hörs kanske senare idag ;)!
En bild från föra året i september.