Den 28 november

Hejsan :)!
Just nu sitter jag här vid datan och ska försöka komma igång med läxor. Det hade varit väldigt skönt om jag kunde få lite gjort för det är ändå en del jag ska göra, jag har nästan någonting i i varje ämne...
Nej nu ska jag faktiskt börja här, hörs!
Här är en bild på Elin som jag tog för ungefär 2 veckor sen.

Den 18 november

Hejsan!
Just nu sitter jag vid datan och håller seriöst på att kissa på mig, ska snart kissa men tänkte först skriva lite.
Idag så var vi på en supertråkig teater med klassen. Jag har aldrig någonsin varit på en bra teater med klassen, verkligen aldrig. Jag förstår faktiskt aldrig varför man ska gå på teater med klassen, lär mig inte direkt något. Jo juste, innan teatern var jag och Lovisa och träna i cirka 40 minuter. Jag tyckte vi var så duktiga så efter skolan gick vi och köpte lite godis och gotta oss ;).
Snart så ska Elin ringa mig, så jag måste verkligen kissa nu så att jag inte sitter på toan och så ringer hon. Lite jobbig situation då.
Hörs!
Gud vad jag längtar till julen. Julen är verkligen den mysigaste högtiden!

Den 15 november

Hallå :)!
Jag är så otroligt glad idag. Vi hade nämligen ett konsthistoria prov i måndags och idag fick jag reda på att jag hade fått MVG!!! Jag trodde seriöst att det var ett skämt när jag fick reda på det. Jag är inte riktigt den personen som får sånt.
Har tyvärr inga bilder så detta blev bara ett kort inlägg. Oftas när jag inte har några bilder så brukar jag inte blogga, därför är bloggen så tråkigt.
Nu ska jag ta min disk, hörs!

Så kul man har det, not...

img_0677 (MMS)

Så kul man har det, not...


I min ensamhet

Sitter här i min ensamhet och har supertråkigt. Det blev tyvärr inget med Elin.
Ska försöka ta tag i och börja plugga, det behövs verkligen.
Japp, så var det med det :P. Har verkligen tråkigt.
Nej nu ska jag faktiskt ta tag i och börja plugga, måste verkligen. Hörs!

Den 12 november

Godmorgon :)!
Sitter just nu här vid datan och söker runt på lite sidor om hur man får håret att växa snabbare. Mitt hår växer verkligen inte, inte alls. Det jag hitta var att man kunde ta tabletter som innehåller öljäst. Det stod även om att man ska massera håret för att få igång blodcirkulationen.
Idag ser mitt helt crazy ut. Jag ba min mamma flätta mitt lilla hår igår och nu ser det ut som värsta afron. Okej inte så galet men det blev väldigt lockit.
Ska faktiskt ta frukost disken nu och försöka få tag på tröttisen Elin. Vet inte hur men på något sätt, lite jobbigt. Hörs!
Här ser ni håret

11-11-11

Jo idag är det väl en speciell dag, det är den 11-11-11. Hörde att det var väldigt populärt att gifta sig idag. Såg någon video där det var flera brudpar på samma plats, alltså tillsammans. Helt sjukt överdrivet enligt mig.
Imorgon så ska jag träffa Elin. Vi kommer ta snygga foton på henne. Hon har faktiskt klippt av sig sitt hår kort och det blev verkligen skit snyggt! Lite avis faktiskt ;).
Jag önskar att jag hade tjockt hår, tjockt och kort. Men eftersom jag har så tunt hår så vill jag ha långt för att det ska se lite mer ut men jag kan verkligen inte få långt, har haft kort hela livet. Så irriterande..
Nu ska jag stänga ner datan och se det sista på idol eftersnack. Hörs!
Den nya snygga västen fick jag av Elin som hon köpte i London.

Jeffrey Campbell

Shiit vad jag älskar mina nya skor!
Jag hittade dom på rea på nelly.com för bara 499 kr!! Asså fattar ni hur billiga dom var, dom kostade 1650 (något sånt) innan. Det var bara av ren tur att jag hittade dom. Jag bara klickade på en jacka och så hade modellen på sig dom. Då kollade jag efter jag hade hittat dom om dom fanns när man klickade på själva märket Jeffrey Campbell och då hittade jag inte dom.

Den 5 november

Sorry sorry för så dåligt bloggande. Jag har nämligen inte mina kamera hemma för den följde med Elin till London och då tar jag inga foton = inget bloggande.
Shit, det känns som evigheter sen Elin var hemma. Saknar henne så mycket. Åhh vad skönt att hon kommer hem imorgon då :D!
Under tiden jag inte har bloggat så har jag väl inte gjort så mycket. Jag har spelat lite, pluggat lite (mot min vilja..) och sen har vi ju hundbesök här av Tindra! Hon är så otroligt söt. Ja, det är väl det jag kan komma på just nu som jag har gjort.
Nu ska jag skriva ett nytt inlägg om ett par väldigt snygga SKOR! Höörs!
Här är ni en bild på mig just nu.