30 november - mobilblogg

Sitter och pluggar just nu, jag orkar snart inget mer. Stackars huvud.

29 november

Hello :)!

Idag var det en vanlig skoldag. På svenskan så hade vi en författare på besök, han hette Mats Berggren. Såklart berättade han om sig själv och om hans böcker, väldigt långtråkigt. Och hela dagen hade jag jätteont i halsen, så typiskt men det är ju tur att jag inte blev mer än det.
Aja, ska kolla med mamma när maten är klar, ha det gött!
En av det bästa saker med jul är att man kan äta pepparkakor

Skor

Sa förut att mina nya skor var lite för små men skulle behålla dom men jag ändrade mig, dom var inte riktigt min stil och jag tror inte att jag skulle använda dom så mycket eftersom dom var lite små. Här är iallafall en bild på dom:

28 november

Hejsan :)!
Idag var jag ute och skottade igen, mycket snö hade kommit. Jag och mamma var ute i cirka 3 hela timmar. Tänkte ge upp många gånger.
Idag är ju det 1 advent, julen är ju snart här. Shit vad tiden går fort. Aja, ska nu titta klart på filmen jag och familjen ser på, hörs!

Christmas cupcakes

Idag gjorde jag och min syster "christmas cupcakes". Alla blev inte riktigt julaktigt men jag försökte :p, det var så svårt. Här är några bilder på dom:

27 november

Hejsan :)
Snart ska jag gå och göra christmas cupcakes. Det ska bli riktigt kul, har kollat lite på google hur dom har gjort så nu har jag många ideér. Juste, när vi var nere på ica och köpte ingredienser så hämtade vi mina nya skor, ska visa dom senare. Dom är lite små men jag kommer behålla dom.
Nej nu ska jag baka, hörs!
Har varit ute och skottat.

Music

Snart börjar ju idol igen, vem tror du ska åka idag? Tycker det är svårt eller nja, vill att Olle ska åka ut. Har så svårt för honom, han kan sjunga hur bra som helst men jag kommer inte gilla honom.
Ska fortsätta lyssna på Marry you med Glee. Haha lyssnar bara på låtar från glee säsong 2 :P.
Jag idag

26 november

Haj :)!
Idag var det skola, först hade vi musik och sedan svenska och efter det hade vi so och då var det so förhör, jag tror och hoppas att jag kommer klara det. Sen efter skolan gick vi till Lovisas mammas klass och där skulle vi hjälpa till att fixa lekar, korv och annat. Det var rätt så kul faktiskt, dom skrek bara lite mycket. Sen när vi skulle hemma kunde vi inte stänga dörren, sista försöket gick det men vi stod där i många minuter.
Ska titta på idol nu, hörs!
Lite smått och gott
Lovisa :)
Haha, älskar denna bild xD
Vi kunde inte vara normala :P

Ice cream

Haha, först när jag skrev ice cream tänkte jag på min engelskalärare Jennifer. Vi håller på och pratar om presens och då tar hon alltid ice cream som exempel, här är ett exempel hur hon brukar skriva: I like ice cream, she likes ice cream. Kanske lite konstig varför jag tog upp det, hade bara tänkt skriva att jag åt en liten glass till kvällsfika :P.
Aja, ska gå och borsta tänderna nu, hörs imorgon :)!

25 november - mobilblogg

Nu ska jag plugga inför ett förhör imorgon. Har inget mer att säga förutom att jag tycker Elin ska komma
till skolan imorgon :D. Hörs
Fika idag :)

24 november - mobilblogg

Nu ska jag sova hörs imorgon. Förresten vilken snöstorm det var idag.

Lyssnar på musik

Just nu lyssnar jag på musik. Har lyssnat på min spellista hundra gånger, börjar bli lite jobbigt :P.
Tänkte visa er lite bilder från skola. Varje gång jag ska visa bilder så är det från skolan, vilket liv jag har xD.
Lovisa
Snö snö
Haha
Min fina sallad
Tyska lektionen :P

23 november

Hello :)!
Idag var det skola igen, min första lektion var no och sedan matte och efter det so och sen blev det lunch och efter lunchen var det den tråkiga lektionen tyska och efter det var det idrott. På idrotten skulle vi hoppa på en trampolin och ja, vet inte vad det heter. Vi skulle hoppa :P.
Nu ska jag plugga lite, ha det bra :)!

Nacka forum

Här är många bilder från igår. Vi missade 18:00 bussen så vi fick vara i nacka forum och alla butiker var stängda förutom coop :P. Det var väldigt tyst och typ inga folk alls, ibland kändes det som vi var helt ensamma.
Haha, vi provade massor av kläder som vi aldrig skulle köpa
FÖRUTOM den här för den köpte jag :P
Dom var så fula xD
Skor från h&m som vi gillade lite
Mat-time
Jag och Lovisa älskar dom här skorna
Fika
När vi fick vänta på 19:00 bussen :p
Tomt tomt tomt

22 november

Hejsan :)!
Igår fick jag inte använda datan för att jag skulle plugga (kom hem runt 20:00) så det blir bilder från nacka idag istället. Först ska jag berätta lite om dagen. Först var det skola och sedan kom Lovisa hem till mig och vi baka cupcakes och chokladbollar. Lovisas mammas klass ska ha en lite "fest" (vet inte riktigt hur jag ska förklara) så vi bakade till dom.
Ska titta på en serie nu, hörs!
Lovisa
Jag :p
Vi smakade på en
Lovisa och jag
Haha

Dagens outfit

Idag ser jag ut såhär:
Klänning från h&m
Kofta från indiska
Skärp från indiska
Leggings
Converse

21 november

Hejsan hoppsan :)!
Idag ska jag och Lovisa iväg och shoppa, shoppa shoppa shoppa. Det ska bli riktigt kul faktiskt, superglad :D. Ska nog gå och göra mig i ordning eftersom vi tar bussen som går om en timme och hon kommer ungefär hit om en halvtimme. Ha en bra dag (kanske hinner lägga in en dagens outfit).

Idag strosade...

...jag runt i detta hemma:
Byxdress från Lindex
Leggings vet jag inte vart jag har köpt
Converse

20 november

Godmorgon :)!
Har just ätit klart frukost, det blev som vanligt bär och fil. Gott gott :)! Senare idag ska jag och Johanna ut och jogga, jag känner mig rätt så taggad faktiskt. Senast jag var och jogga var flera månader sen så mina föräldrar blev lite förvånade när jag frågade Johanna :P.
Elin har nu lagt in lite bilder från halloweenfesten vi hade förra månaden så här får ni se några:
"Gänget"
Middagen
Tobias
Jag
Lovisa och Daniela
Tårta

Skolbilder

Tänkte visa er lite bilder från dagarna jag inte bloggade, såklart blir det bilder från skolan :)
Lovisa
Charlies bild, haha :P
Ryggmassage
Charlie snodde min mobil
Hihi

19/11-10

Hejsan :)!
Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar, har inte orkat :P. Iallafall, idag hade vi skola och dagen gick rätt så snabbt. På idrotten så hade vi tennis, pingis och klättring. Förra tisdagen hade vi också det men vi delade halva klassen så då klättrade jag men jag fick det idag igen. Det var riktigt kul men också läskigt, på toppen speciellt OCH jag har jätteont i mina händer, skulle hissa ner en kille i klassen och repet bara åkte vidare och det brändes som in i hälskotta. Här är lite bilder från idag :).
Maten idag
Elin
Daniela och halva jag :P
Tobias och Daniela
Elin :)
Klättring
Jonas
Haha :)

16/11-10

Sorry för att jag inte har pluggat på hela dagen men jag har inte hunnit. Ska sova nu, hörs förmodligen
imorgon :)

15/11-10

Hejsan :)!
Skit skit skit, hade gjort ett inlägg med bilder och sånt men såklart klickade jag på krysset.... Är så irriterad. Tänker inte skriva om allt, orkar inte. Jag kan i alla fall skriva att vi tjejer i klassen har varit på ungdomsmottagningen. Här är lite bilder från idag:

Bilder från igår

Som rubriken säger, bilder från igår :).
Dukat
Jag :p
Tårta efter lunchen
Jag ser lite drogad ut ^^
Jättegod dessert
Ostbågar :D

14/11-10

Hejsan :)!
Igår åkte jag och familjen iväg till några vi känner (haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Äldre vänner :P?) och vi åkte efter vi hade ätit frukost så jag hann inte blogga. Jag kom hem för några timmar och då pluggade jag no så nu tänkte jag ladda upp lite bilder från igår och idag, hörs!
Några bilder från idag:
Frukosten
Jag
Vi gick ut på en promenad
Haha, ser lite konstig ut :P
Såg lite snö på vägen

12/11-10

Godmorgon :)!
Haha, ser ni datumet 12-11-10. Det ser lite roligt ut, jag är nog lite konstig ^^. Aja, just nu har jag ätit frukost. Har börjat äta fil med hallon, blåbär och hasselnötter. Det är supergott :).
Ska titta lite på tv och kolla runt lite på datan sen måste jag plugga eftersom jag inte har varit i skolan i 2 hela långa veckor... Har en riktigt ångest att komma tillbaka nu, 2 prov och ett förhör och sen vet jag ju inte om det har kommit något nytt, uush.
Ha en bra fredagskväll :).

11/11-10

Hejsan :)!
Idag var jag hemma igen, känner mig piggare nu iallafall och det är ju skönt :). Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tänkte iallafall försöka skriva ett inlägg per dag :P.
Nä, det finns nog inget mer att skriva om, hörs imorgon!
Har fixat en ny design på syrrans blogg, kanske inte så märkvärdig men men. Om ni vill se den så är det bara att klicka på bilden :).

10/11-10

Hallo :)!
Idag var jag hemma igen. Tog en penicillin på morgonen som vanligt. Det går verkligen upp och ner, någon minut mår jag sådär och någon annan minut mår jag skit, hatar det här. Missar ju massor.
Ska kolla lite på facebook nu och såklart villa, hörs.
Det känns lite töntigt att skriva så här men jag saknar dig bästis :) <3.

9/11-10

Hejsan
I söndags så blev jag sjuk igen... Jag är så trött på att bli sjuk hela tiden och nu menar jag hela tiden. Så idag gick jag och mamma till vårdcentralen och kollade min hals och tog ett sånt där stick i mitt finger (blev helt yr). Sen fick jag svar att jag hade något i halsen (haha, kommer inte ihåg vad det var). Orkar inte skriva mer nu, hörs någon annan dag.

Halloweenfest

Här är lite bilder från igår:
Dukat
Lovisa
Min mat
Elin
Tårta
Daniela och Elin
Snacks
Slappar :)
Senare på kvällen

6/11-10

Hejsan!
Igår hade jag och Elin en halloweenfest, ska visa er lite bilder från igår efter det här inlägget men först ska jag visa bilder från idag. Hörs!
Elin
Hihi
Jag
Picknick

5/11-10

Hejsan!
Idag ska jag och Elin ha fest, längtar faktiskt för det ska bli kul :P. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, haha :P. Jo, just nu känner jag mig som ett spöke...
Haha, snygg bild... Inte.

Ska sova

Ska gå och sova nu, hörs kanske imorgon, förmodligen. Sov gott :).

4/11-10

Hejsan!
Idag har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt. Pluggat jättelite no, och nu menar jag jättelite.
Imorgon ska jag och Elin ha en halloween fest. Det är "gänget" som är bjudet så det ska bli kul. Det blev lite konstigt för vi visste inte riktigt om vi skulle ha lördag eller fredag men det blev fredag så det är bra.
Nu ska jag göra något annat, hörs!
Bilder från igår
Vad glad jag ser ut, inte.. :P

3/11-10

På den senaste tiden har jag inte tyckt det har varit kul och bloggat och jag tycker fortfarande inte det så jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer blogga längre, kanske inte varje dag som jag har försökt att göra.
Ska gå och ta ut diskmaskinen nu som min syster aldrig gör. Ha det bra!
Elin och jag igår
Elin

Besök av kusin

Idag kväll kom min kusin, hon ska sova över tills imorgon. Hon kommer åka iväg till Australien i ett år snart så det är kul att träffa henne.
Nu ska jag stänga ner datan och titta på tv med dom, hörs imorgon.
Kvällsfika
Kusin och syster
Me

1/11-10

Hejsan :)!
Idag har jag inte gjort mycket, bara gått ut med Larryboy. Ja, finns dock inte så mycket att skriva om så jag lägger upp ett par bilder när vi gick ut med honom.
Höst
Larry
Vet inte riktigt vad jag gör här :P