Bilder på Elin

Igår så tog jag bilder på Elin, vi gick runt lite över allt och tog. Dom blev jättefina på henne :).

Här är några av dom jag tog:

Klar!

Nu är jag äntligen klar. Uush vad det blev tråkigt på slutet men nu är jag klar.
Här är resultatet:

Nu bakas det för fullt :)

20110630096 (MMS)

Nu bakas det för fullt :)


Den 30 juni

Hej hej :)!
Ska strax baka men ville bara skriva att jag inte bloggar så mycket just nu, som ner ser. Jag har ingen lust alls.
Min tanke just nu är att jag bara skriver något inlägg lite då och då. Oftas när jag skriver att det blir bloggpause eller att det bara blir lite inlägg då och då så blir jag oftas väldigt sugen på att blogga. Så när jag säger att jag har bloggpause så blir den oftas bara 1-2 dagara xD.
Nej nu ska jag baka, hörs!
Här är lite bilder från igår när jag och Elin picknicka med egna pannkakor!
Elin
Picknick!
Jag

Midsommar 2011

Här kommer det bilder från midsommar!
Min snälla underbara pappa ställde till detta, haha xD
Hittade bara en bild när vi satt på ängen

Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Tågresan tog evigheter, seriöst evigheter. När jag kom till bilen så var det köer så det tog en stund tills jag kom hem. Sen när jag kom hem så tittade jag och Johanna på bilderna vi har tagit.
Tågresan till Allingsås var hemsk. Jag skulle sitta i vagn 6 men den fanns inte, den satt dom på i västerås. Så jag fick sätta mig på en annan plats som kunde vara vem som helst. Det var en gång jag fick flytta på mig så jag hade ju tur, jag satt ändå i 4 timmar och 20 minuter. Plus allt det här var jag själv, och det var första gången.
Varför jag var i Allingsås var för att jag skulle träffa min morfar för alldra första gången, och då träffa min moster som jag bara har gjort en gång. Det var jättetrevligt att vara där och att träffa morfar kändes inte alls konstigt.
Jag tänkte ladda upp alla bilder från dagarna i detta inlägg men jag skriver en liten text till några bilder så man först var det handlar om ;).
När jag kom ditt så åkte vi till Liseberg. Det asregna ute men det var ändå kul, knapps någon kö heller. Balder som oftas är 1 timme kö på var bara 5 minuter om inte till och med mindre.
På bilden är det moster på och vi är påväg att åka fritt fall haha, skit kul men läskigt ;)
Bjuder på denna bild, sitter till höger. Uppsvinget var skit läskig, den läskigaste av alla tyckte jag
Påväg att åka Balder, den var förresten skit kul!
En bild på Kanonen, den var inte alls läskig som jag trodde. Skitkul ju!
Denna var skit tråkig, inte alls läskig
Atmosfear vågade jag inte åka, det vara bara en av oss fyra som våga :P. Det fanns ett litet fönster man kunde kolla ner på hur det såg ut
Dagen efter så gick vi på Borås Djurpark. Jo här så slickar något djur upp kiss från den andra, fick ej med just när den kissa men det är glad för ;)
Bjuder på denna bild, blir nästan aldrig bra på kort xD
Titta på denna apa, freedooom!
Titta på denna sötis
Johanna blev fårmamma
Ser ni hur han/hon njuter, sååå söt
Denna sötis bet mig
Pingviner, jättetråkiga
Tågresan hem

Nu sitter jag på tåget påväg hem, det är u...

20110622090 (MMS)

Nu sitter jag på tåget påväg hem, det är ungefär 2 timmar kvar på tåg resan. Hörs när jag kommer hem.


Den 19 juni

Godmorgon :)!
Strax ska jag iväg till bussen, ska för första gången åka tåg själv hehe. Min mamma ska följa med mig in till tåget men jag ska ändå sitta själv under resan gång, hoppas ingen sätter sig brevid mig haha.
Jag ska nämligen iväg till min moster och vara där tills onsdag. Jag kommer inte blogga via någon data eller nåt men kanske mobilblogga, inte så säkert.
Nej nu ska jag stänga ner datan för att fixa det sista, åker om 25 minuter med bussen. Hörs :)!

Nu ska jag sova. Jag håller typ på att dö ...

20110615069-001 (MMS)

Nu ska jag sova. Jag håller typ på att dö av värme, varmt efter datan. Hörs imorgon :)!


Skolavslutnings outfit

Linne från Nelly.com
Kjol från H&M
Väska från London
Converse

Picknick

Efter skolavslutningen så gick jag och Elin ner till bryggan och hade"picknick" och åt pannacotta med jordgubbar på. Sen började vi frysa så vi gick upp till mig och satt oss där med godis och kaffe haha, det var gott tills vi två började må illa :P.
Här är några bilder:
Ja som sagt, fröös!
Candy! :D

Den 14 juni - Skolavslutning

Äntligen är det sommarlov, som man har längtat. Tog med mig systemkameran till avslutningen så det blev många bilder, dom flesta är tagna av Elin. Hehehe, kanske inte så intressant.
Det var väldigt många uppträdande så efter ett tag tröttade jag lite, fick också ont i ryggen... När vi kom till klassrummet så åt vi en tårta som jag och Elin hade gjort och en varsin bulle. Medans vi fika så tittade vi på bildspel med bilder från terminen.
Nu blir det lite bilder :).
Me
Elin

Bake

Som sagt har vi bakat tårta idag, eller ja typ tårta haha. Har inte mer att skriva så det blir bilder ;).
Elin
Ingredienser
Resultat

Badat

Idag var det första doppet för mig i år. Det var på kvällen jag och Elin gick ner och bada, det blåste väldigt mycket men det var väldigt skönt i vattnet.
Ignorera mitt face haha
Haha

Den 13 juni

Hello hello :)!
Idag var det sista skoldagen om inte skolavslutningen räknas. Idag var det bara städa man gjorde. Efter det så gick nästan alla i skolan och bada. Jag badade inte för jag hade inte badkläder med mig och jag hade så lust heller.
Efter skolandagen så gick jag och Elin hem och bakade en tårta till klassen. Först var man väldigt stolt över den men mer man tittar på den så ser man fel hehe. Men det blir nog bra, kan ju inte smaka för då ser det inte så fint när man ska ge den.
Ska göra några till inlägg med bilder och sånt men först ska jag visa er lite bilder från när vi var och bada med klassen. (Om någon från klassen ser bilderna och inte vill att jag ska ha kvar dom så kommentera då).

Ska strax sova men tänkte först bjuda på e...

20110610008 (MMS)

Ska strax sova men tänkte först bjuda på en bild från os. Tog bara 2 stycken för man hann eller fick tid till att göra det. God natt ;)!


Den 10 juni

Hallo hallo :)!
Idag så var det sista OS dagen i skolan, glad och nöjd över att komma på tredje plats av 20. Det var också så att dom bara berättade vilka som var 1, 2 och 3. Lite tråkigt för dom som inte fick veta vart dom låg, man vill ju ändå veta.
Elins lag kom 2 så vi båda är stolta och nöjda mohaha och en i min klass som heter Johanna vann allt, alltså henne lag :).
Nu är det inte långt kvar till sommaravslutningen. Nu är det helg sen på måndag städdag (väldigt skönt) och sen avslutning, guud så skönt. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra på sommarlovet, Samos vet jag. JOO, jag ska iväg och träffa min morfar för första gången. Det känns väldigt stort för mig, lite läskigt också.
Nej vad långt detta inlägg blir, nu får jag sluta. Hörs!
En bild från förra årets skolavslutning

Den 8 juni

Idag var det OS i skolan. Jag kan inte påstå att det var roligt men det var ändå inte jättetråkigt. Faast jag längtar till att det är slut, 2 dagar kvar. Dom kommer säkert ta evigheter.
¨
Imorgon har vi självklart OS igen och då ska vi paddla, hm. Kommer faktiskt inte på något mer, något mer var det eller ja flera grejer till. Men idag när vi gjorde vara laget så ramla jag såklart. Det regnade och vi var ute på gräset så det var inte så svår gissat. Sen fick jag också en gräsfläck av det...
Nej nu ska jag gå sova, mamma kommer strax bli arg hehe. God natt!
Vill gärna ha med bilder i mina inlägg, tycker inlägget ser så tråkigt ut utan bilder hehe.
Detta får duga haha, den togs i helgen när jag var iväg

Den 7 juni

Idag stannade jag hemma från skolan. Det började med att jag hade ont i magen imorse, sen blev det huvudvärk och nu sitter jag här och svettas. Ska gå in i duschen nu, kanske blir bättre då.
Hörs!
Bjuder på en till bild på klänningen, har inget annat :P

-

Köpte denna klänning också men det blev så att syster tog den istället. Den var allvarligt hemskt ful på mig, väldigt stor i storleken.

Klänning nr 2

klänningen är från h&m, precis som den andra. Nöjd med den också :)

Klänning

Klänningen är lite stor på några ställen men det är ställen man kan sy in men annars nöjd :)

Den 6 juni

Shit vad det har varit varmt idag. Jag försökte sola i en timme men jag klarade 50 minuter haha, fast jag är ingen person som orkar ligga och sola.
Vad har man gjort idag då. Jag har inte gjort någonting, suttit en stund vid datan och sen varit ute. Det var nämligen så att mamma och pappa var iväg en stund och jag gillar inte att vara ute själv så det var därför jag satt vid datan hehe.
Tänkte visa lite plagg som jag har fått hem från h&m. Hörs!
Detta har jag på mig idag

Bloggar mer imorgon :).

20110605005 (MMS)

Bloggar mer imorgon :).


Den 5 juni

Tjena tjena :)!
Igår så åkte jag till Strängnäs som sagt. Hade mobilbloggat men tydligen hade inte mms kommit fram...
Jag har förresten fått en bränna som inte är alls snygg, den är röd!! Baajs. Har nämligen en klänning som är uringad så det ser helt stört ut när man använder klänningen.
Nu tänkte jag visa er lite bilder från igår, det blev inte så många men några iallafall :).
Jag drogad haha, ser helt störd ut

Dagens outfit

20110604981 (MMS)

Dagens outfit


Den 4 juni

Godmorgon :)!
Snart ska jag åka iväg, det ska ändå bli skönt att komma hemifrån fast ändå inte hehe.
Jag kommer ej ta med mig någon data så det blir lite mobilbloggning som förra gången ;).
Nej nu ska jag åka haha, hörs!

Sista inlägget

Tjohoo igen!
Nu blir det sista inlägget idag, ska nämligen gå och sova strax. Imorgon blir det en tripp till ett par vänner i Strängnäs och vi ska nämligen åka iväg så fort som möjligt.
Sov så gott :)!
Några blandade bilder från igår
Vi var hundvakt
Titta på denna hahahhaha

Bilder!

Jag gick in på facebook, såg att Elin var inne så jag började prata med henne. Efter någon minut så bestämde vi att gå ut. Så vi satt på oss skorna och gick ut.
Vi var inte alls länge ute men man kan säga att vi bara ville prata fast inte via telefon eller facebook.
När vi var ute så tog jag självklart bilder så här är några.
Elin
Hehe
Det fanns en bild på mig men jag såg hemsk ut, jag menar hemsk.

Pannacotta

Idag gjorde jag en pannacotta till efterrätt. Den blev faktiskt riktigt god

Den 3 juni

Sorry för att jag inte har bloggat på länge men jag har inte haft lust, inget att skriva om.
I tisdag så färgade jag mitt hår, det blev lite slingor i. Blev faktiskt nöjd, brukar bli nöjd :). Sen har det inte hänt mycket.
Snart ska jag gå ner och hämta mina kläder som jag har köpt, hoppas hoppas att dom är fina på en som dom är på modellen.
Nya hårfärgen, tog bilden dagen efter