Bilder från idag!


Den 31 oktober

Hejsan :)!
Shit vad jag har ont i mina fötter, speciellt mina tår...
Idag åkte jag och Elin in till djurgården. Vi började med att ta djurgårdsfärjan till djurgården (såklart) sedan gick vi från djurgården till Gallerian. Där mötte vi Elins kompisar som sedan vi fika med på Wayne´s. Vi ungefär kvart över fem så åkte vi hem.
Jag laddar in bilder från idag i nästa inlägg men först så ska jag visa er lite bilder från igår när vi såg paranormal activity. Förresten så var den väldigt väldigt läskig, jag trodde jag skulle dö på slutet. Vågade faktikst inte titta då. När Elin kollade bakåt på personerna som satt vid bion efter filmen så såg dom helt chockade ut :P.
Här är lite bilder:
Tobias och Elin
Jag som aldrig kan sitta stil när jag blir fotad.. haha

Ett sista inlägg!

Jag har lite tråkigt här, ska snart åka men det är ändå några minuter kvar.
Kan ju bjuda på en bild på mig och Elin. Neeeej nu måste jag logga ut från datan, hörs! :D

Den 30 oktober

Tjena :)!
Sitter här vid datan men ska strax iväg till Elin. Ska lämna lite grejer där eftersom jag ska sova där ikväll. Sen efter jag har lämnat grejerna så ska vi iväg och se på paranormal activity 3 :D! Den kommer säkert vara mycket läskigare att se på bio, vi sitter till och med på andra raden!
Ska fixa det sista innan jag dra, hörs!
En bild från igår innan jag åkte till farfar!

Den 29 oktober

Bild från igår på Elin och mig
Hejsan :)!
Jag hinner inte skriva mer men ville bara säga att jag lever! :)
Ska nämligen snart till farfar så jag behöver packa lite, ska sovad där.
Nej nu måste jag gå, ska också förbi Elins mamma för att hon ska hämta lite grejer, hörs!

I love candy!

Muums för godis och kaffe! ♥
Jo nu ska jag stänga ner datan för att jag ska gå till sängen och sedan sova. Imorgon är det skola och det är något jag verkligen inte har längtat till men någon postivit med det är att det är någon dag närmare till höstlovet som börjar nästa vecka :D.
God natt!

Pictures of Elin


Den 23 oktober

Hejsan hejsan :)!
Sitter här vid datan och lyssnar på lite musik och chattar med bästis! Lite tidigare idag träffade jag henne och tog superfina foton på henne, massor av höstiga bilder. Ska visa dom i ett annat inlägg efter detta inlägg.
Igår så var jag på dop. Det var min kusins andra barn som skulle döpas, det var väldigt trevligt och kul att se några från släkten som man inte träffar så ofta :).
Nu ska jag förtsätta photoshopa bilder, hörs!
Förresten, jag har färgat mitt hår brunt/orange. Jag var så himla trött på blont.

Bio bilder

Batteriet laddar snart ut på datan så jag hinner inte med bildtext eller fler bilder så det kommer senare någon dag! Hörs och god natt!

Den 21 oktober

Godmoorgon :)!
Shit, det var verkligen åratal sen jag blogga. Jag hade börjat skriva ett inlägg den 16 oktober men det var så tråkigt så jag publicerade inte det (som ni har sätt).
Idag ska jag och mina vänner åka iväg och se på bio. Det blir filmen Abduction som vi ska se, jag har faktiskt inga förväntningar på filmen, jag tror att den är bra eller så är den skit men som sagt har jag ingen aning.
Nu ska jag gå och fixa mig inför skolan, hörs!

Den 8 oktober

Godmorgon :)!
Vad ska man göra idag då när man är ledig. Jo en grej vet jag att jag ska göra och det är hemkunskapen som jag har till måndag. Då ska man intervjua någon som är gammal (tog min mormor) och laga en gammal rätt som mormor åt när hon var liten och sedan lite annat. Jag har bara intervjuat och lagat mat så jag har en del kvar att göra.
Glömde att berätta att i torsdag så var jag och min klass ute och orientera. Jag och Elin orientera tillsammans men det var tack vare Elin att vi inte kom vilse och hitta alla kontroller. Det var den sista vi inte tog men det var för att vi inte hann.
Nu ska jag gå upp från soffan och göra något annat, hörs!
Elin på bussen påväg ditt
Haha
Vi är sååå coola
Elin när vi kom hem, ni annar inte hur skönt det var när man kom hem efter dagen

Glasstrutar

Igår gjorde jag glasstrutar. Det gjorde så ont när man skulle rulla ihop sturtar, jag förslår att ha en person med sig när man gör det. Jag är väldigt glad att jag hade det iallafall.
När jag kommer hem kan jag lägga upp receptet på dom för det var väldigt enkelt recept. Det svåra var när man då tar ut dom från en 200 graders varm ugn och sedan rulla ihop dom direkt, gör man inte det direkt stelnar dom.
Nu ska jag gå till skolan, ha en bra dag så hör vi!

Den 7 oktober

Godmorgon :)!
Just nu sitter jag vid tvn och har precis ätit en god frukost. Det känns lite onödigt att äta frukost på fredagar eftersom jag bara har 1 lektion innan lunchen.
Fredagen är den tråkigaste dagen av alla. Först har vi engelska (jo det är väl kul) och sen lunch och efter det so. Jag vet inte riktigt varför den är den sämsta men det är bara så.
Nej nu måste jag nog fixa mig, hörs!

Den 5 oktober

Hejsan!
Idag har jag varit på skansen med klassen. Vi tittade på hantverksyrken. Det var ju inte så speciellt kul när man gick runt och tittade på hantverksyrken men resten var väl kul :).
Nej nu hade faktiskt jag tänkt att ta en dusch men lite innan så ska jag lägga upp lite bilder från dagen :).
Titta på denna cooling
Jag somna haha

Dag 5 - En gammal bild på dig själv

Den bild är rätt så gammal. Den togs den 9 maj 2009.

Dag 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv

Jag har haft lite konstiga tider i mitt liv men här är en av dom och det var då jag har korsetten. Hade lite jobbigt på slutet av perioden pågrund av att jag inte ville ha den i skolan.

Den 4 oktober

Hello!
Idag var det en helt vanlig skoldag, inget speciellt.
Efter skolan åkte jag hem till mormor för att laga mat med henne och intervjua henne till min hk uppgift.
Kommer ni ihåg när jag började med den där 30 dagar grejen? Jo det är så att jag kommer börja fortsätta med den igen, fast jag kommer kanske inte köra en varje dag utan jag kör lite då och då. Kanske kör fler på en dag, helt enkelt lite hur som helst.
Varför jag slutade helt plöstligt var för att jag inte orkade mer, jag kände mig så otroligt lat haha.
Nu ska jag faktiskt börja med en, hörs!

Den 2 oktober

Snabbt inlägg här, har lite brottom. Inte så att jag ska någonstans utan min kära mor vill ha mig i säng vid halv så ja, önska mig lycka till med dig :P.
Jo i helgen var jag i iväg. Jag åt middag hos min mammas vän sen så kom vi hem idag.
Hinner inte skriva mer så här har vi några bilder från helgen.
Förrätt
Efterrätt
Hemska jag, kände att jag behövde lägga upp en bild på mig bland alla mat bilder
Nyvaken...

Den 1 oktober

Tjena tjena!
Nu ska jag iväg, skulle bara egentligen bara skriva det så det blir ett kort kort inlägg hehe.
Jag kommer sova över där så jag kommer trodligen inte blogga något mer idag. Jag tar med mig kameran så jag kan visa bilder imorgon från idag.
Hörs imorgon och ha en underbar dag!
Jag har ingen ny bild så jag bjuder på en från igår :)!