Middagen

Här är några bilder från middagen. Visar inte varmrätten för jag fick ingen bra bild.
Haha, det ser ut som att jag ska ta ett skolfoto :P

31 december

Gott nytt år på er :)!
Idag skulle vi åka iväg till några men halva vägen så fick vi åka tillbaks (då hade vi ungefär åkt 1 timme) för mamma inte mår så bra och det är såklart jättetråkigt. Min syster åkte hem till en kompis och mamma mår inte bra så det är väl jag och pappa som får fira det men mamma får vara på ett litet hörn ;).
Hörs kanske senare idag, gott nytt år på er igen ;).

30 december

Godmorgon :)!
Igår så såg jag klart på one tree hill säsong 7. I förrgår såg jag 5 avsnitt och igår resten, orkar inte räkna men det var 22 avsnitt och 40 minuter i varje. Haha, det låter sjukt :P.
Tänkte nog försöka göra ett inlägg med alla julklappar jag har fått i år så får väl börja iallafall jag inte kommer göra det nu men men. Hörs!
Ser väldigt skräckslagen ut :P

Julklappar 2010

Lägger bara upp några julklappar jag har fått för jag orkar inte fota haha. Det var presentkort, strumpor, strumpbyxor, något wii spel till sen tror jag inte det var så mycket mer ;).
Har inte fått alla smycket, det är "trädet" jag har fått
Spelet var inte så kul måste jag erkänna
Farmor hade stickat sockor till mig, äntligen äntligen :D

Jul hos farmor och farfar

Här är några bilder från när jag firade jul hos farmor och farfar.
Lite fjortis varning men jaja.
Tomten igen

27 december

Hejsan!
Ska gå igenom dom dagarna jag inte har bloggat, vi börjar på lördag. I lördags firade jag jul hos farmor och farfar och kom hem i söndags. Söndags kväll blev jag magsjuk och nu ligger jag här i sängen och har tråkigt. Det har blivit bättre men fortfarande ont i magen. Det får bli en annan dag med bilder från farmor och farfar och på presenterna. Hörs!

Julafton 2010

Här är några bilder från idag. Visar bilder på mina julklappar imorgon, har fått lite wii spel och data spel så det blir att spela på jullovet :P.
Haha, älskar denna scen
Jag och syrran
Jultomten kom, haha
Haha

Inne i presenter

Tänker visa er vad jag fick inne i presenter som jag såg när jag vakna. Varje år brukar jag och min syster få några paket, i dom finns det lite små saker så det är inget stort :P.

24 december

Titta vad man hittar när man vaknar. Alltid kul med presenter :).

Mobilblogg

Ja nu ska jag sova. Imorgon är det julafton, tumen upp för det ;).

Granen

Ska visa en bild på granen. Om internet inte gick så himla långsamt hade jag kunnat ladda upp några fler bilder. Hoppas det går snabbare imorgon eftersom det brukar bli rätt så många bilder då.

Pepparkakor

Idag gjorde jag pepparkakor. Hade som sagt deg kvar från när jag och Elin gjorde pepparkakshus så idag tog jag slut på det. Dom blev helt okej men dom går att äta ;).

23 december

Hejsan :)!
Just nu sitter jag och tittar på bingolotto med familjen. Ännu har jag inte vunnit något men var nära semester 15 år. Ska nu fortsätta titta på det men jag tror jag ska göra ett inlägg till. Hörs!

Theme Park Inc

Igår fick jag hem mitt spel jag beställde hem i söndags. Har haft spelet hemma förut men tydligen hade pappa slängt det för att jag sa att jag inte skulle spela det längre.. Så typiskt mig att säga sånt och sen efter något år vill jag ha det igen :P. Spelet är rätt så kul men det kraschar lite då och då men inte varje gång man sätter på spelet.
Här är en lite bättre bild på spelet

22 december

Hallo :)!
Idag har jag städat vardagsrummet, det blev faktiskt väldigt mysigt men jag tror det är brasan som gör det mysigt, haha :P. Ska strax jag klä grannen men vi väntar på att diskmaskin ska komma, vi fick köpa en ny i söndags för våran gamla gick sönder. Typiskt inför julen.
Har nog tänkt att visa er allt julgodis jag och mamma har jag men det blir inte nu men ska försöka göra det innan dagen tar slut. Ska göra lite annat nu, hörs!

Vinterbilder

Jag har inte så mycket att skriva om så jag tänkte visa er lite vinterbilder som mamma har tagit. Hittade dom i kameran när jag skulle ladda in ett par bilder till datan.

21 december

Idag har jag tänkt att göra lite ischoklad och göra pepparkakor av den degen jag har kvar från när jag och Elin gjorde ett pepparkakshus.
Ska äta min frukost och dricka klart mitt kaffe nu, hörs senare idag :)

Dålig uppdatering

Ska nu sova så jag inte sover bort hela dagen. Har tänkt göra lite saker imorgon för idag har jag bara latat
mig. Aja ska sova nu. Ska försöka göra lite fler inlägg imorgon än vad jag gjorde idag. God natt

20 december

Det blir ett snabbt inlägg för snart tar batteriet slut. Tänkte bara skriva att jag har hittat en jättesnygg nyårsklänning som jag verkligen vill ha, vill ha den nuuuu. Måste fråga mamma först men den är rätt så dyr tycker jag men men kan ändå försöka ;).
Klänningen hittade jag på nelly.com som ni ser

18 december

Idag har jag inte bloggat pågrund att jag inte har haft något att blogga om. Har gjort lite julgodis och sedan suttit vid datan så ja, inte så intressant. Imorgon tänkte jag iallafall lägga upp lite bilder på lite julgodis jag och mamma har gjort.
Nej nu ska jag sova, ska upp lite tidigare imorgon eftersom jag ska julhandla och då tyckte mamma och pappa att vi skulle "hänga på låset". Sov gott!
Bjuder på en till bild på Elin som jag tog igår

Pictures

När vi tog bilderna på Elin hade vi tänk vara ute men när vi var det så var så kallt så vi inte tyckte det var ens kul så vi tog inne på mitt rum och i mitt uterum, lite tråkigt eftersom det är finare bakgrunds bild ute men men.
Vi avslutar med en bild på mig :P

Skolavslutning

Här är några skolavslutnings bilder från idag.
Rektorn..
Tobias och Rudi
Jag
Elin och Charlie
Elin och Daniela
Lärarnas present (dom ligger bakom blomman :P)

17 december

Idag var det skolavslutning, äntligen säger jag bara. Efter skolan kom Elin hem till mig och jag tog lite foton på henne (visar dom i ett annat inlägg). Ungefär klockan 14:00 gick hon hem så då hjälpte jag mamma rulla köttbullar. Ska nog börja fixa ett inlägg med det skolavslutnings bilder, hörs!
Här är en bättre bild på hårfärgen
Det blev en del

16 december

Hallo :)!
Idag efter skolan så färgade jag mitt hår orange, blev faktiskt nöjd men det är inte så stor skillnad men lite, tog några bilder men på bilden visar inte den inte färgen på håret som jag har så bra.
Ska göra lite andra saker nu, hörs :)!
Har börjat slå in några julklappar, lite konstig bild haha

God natt!

Nu ska jag gå och sova så vi hörs imorgon. Dröm söta drömmar :)!
En till bild från idag

Vinterbilder

Här är några vinterbilder jag tog på Elin idag :).
Tog bara det här fotot när Elin fixade sig
Provade göra Elins går mörkbrunt

15 december

Hejsan :)!
Idag var det en vanlig skoldag. Efter skolan kom Elin hem till mig och då tog jag lite vinter foton på henne men det var bara provfoton. Här är några bilder från idag.
Jag och Elin
Intressant..
Haha

Pepparkakshus

Igår gjorde jag och Elin pepparkakshus. Det första vi gick sönder och det var inte så speciellt snyggt heller :P.
Här får ni se bilder på det, hörs :).

Bilder från igår

Här är några bilder från igår :).
Haha
Candy

11 december

Hejsan :)!
Igår hade jag Elin hemma hos mig. Vi bakade pepparkakshus och spelade ett spel som heter Theme park till klockan blev 1.45 för då kraschade spelet och då blev vi arga och irriterade.
Bilder från igår och på pepparkakshuset kommer sen. Ha en underbar dag :)
Haha
Elin

Hemkunskapen

Idag hade jag hemkunskap, vi delar på halva klassen så får ena gruppen ha no och den andra ha hemkunskap så idag fick jag ha det. Vi bakade lussebullar och jag och Erika var i samma grupp. Här är några bilder från idag :).
Jag hade lite mjöl på min läpp :P
Elin och Tobias
Haha
Mina och Erikas lussebullar
Vi städar
Ser lite drogad ut
Min och Erikas kaka
Här är dom klara

9 december

Snart ska jag gå till skolan men tänkte bara slänga in 2 bilder jag tog nyss. Hoppas ni har en underbar dag :), hörs när jag kommer hem från min underbara skola, haha :P.
Har blivit fjortis :o

Nu ska jag sova

Började tänka på att jag ofta skriver när jag ska sova, lite konstigt faktiskt för varje person sover ju. Inte så intressant. Aja, hörs imorgon :)!

Gamla bilder

Hittade en skiva som heter bilder idag när jag letade efter ett spel men det var inte vilka bilder som helst utan massor av bilder som farmor och farfar hade tagit, många bilder på mig, Johanna och min kusin. Haha, tyckte det var lite roligt. Här kan jag bjuda på några bilder från när jag var liten (var inte så speciellt söt, haha).
Johanna, kusin och jag
Jag, barndomsvän och kusin
Haha, vad gör vi..
Vad glad man kan se ut, inte..
Och vad kul man kan ha bara för att åka skottkärra
Jag och syrran
Måste bara lägga upp denna bild på min syster..
..och denna :P

8 december

Hejsan hoppsan :)!
Idag var det skolan, dagen gick väldigt fort och den var riktigt skön också. Det borde finnas fler såna här dagar. Jo, en sak var väl inte så bra idag. Vi har haft inbrott i bilen, j*vla tjuvar. Jag verkligen hatar dom som gjorde det, vad finns det för människor. Kan dom inte jobba och skaffa pengar istället för att sno, blir så trött på såna människor..
Aja, tänkte visa er lite bilder från idag i skolan. Hörs!
Haha
Elin
Vi två :)

Trött - mobilblogg

Ska nu sova. Jag oroar mig för imorgon jättemycket, glömde skriva en sak om kd, shit.. Hörs imorgon!Har jag blivit fjortis för en dag :o.

6 december

Hejsan ;).
Nu ska jag egentligen plugga men tänkte skriva ett lite inlägg innan jag börjar.
Först idag hade vi svenska sedan hade vi so och då skulle vi förbereda inför en debatt vi ska ha i skolan imorgon, är faktiskt lite nervös men ingenting mot det jag kommer vara imorgon, efter det så hade vi lunch och efter lunchen var det engelska och då tittade vi på en serie som heter Life och efter det hade vi hemkunskap.
Nej nu ska jag plugga, hörs förmodligen imorgon men det är bara kanske :).
Bjuder på denna bild, orkade inte ta om nya på nya.

5 december

Just nu pluggar jag matte, inte så värst kul men det är bara att fortsätta. Ha en bra dag :).

Ska sova nu

Nu ska jag sova, det kommer inte bli mycket bloggning imorgon för jag måste plugga massor. Hörs!
Bjuder på denna bild, tog den under kvällen. Ser inte så speciellt glad ut, hade ont i min näsa :(.

Pepparkakshuset

Tog lite foton på pepparkakshuset så ni får se det.

3 december

Hej!
Vad ska jag berätta idag då, kan väl börja med att det var skola. Efter skolan gick Elin hem till mig och då bakade vi pepparkakshus. Det blev rätt så fint men som förra året så glömde vi fönster och dörr, det tyckte jag var lite irriterande men vi fick ta lite mer godis istället ;).
Jag vet inte riktigt vad jag gör, står lite konstigt.
Elin och hennes nya "man" ;)

Det ser väl inte så bra ut

När vi skulle hem till mig såg Elin detta:
Det var dom här stegen Elin såg allt. På steg 2 var det blod på marken :P.

1 december

Hejsan :)!
Idag i skolan hade vi friendsdag. Vi skulle baka pepparkakshus och leka lekar, inte så värst kul men det är väl bara att vara med :p. Efter skolan gick Elin hem till mig och då gjorde vi klart en uppgift om matspjälkningen. När hon skulle hem så stog det på sl att bussen var 10 minuter försenad men det var den inte så vi fick springa när vi såg bussen men hon hann som tur :).
Ska duscha nu så vi hörs!
Det här var min grupps pepparkakshus. Jag och Elin var i samma grupp men vi delade i gruppen så att vi blev 2 grupper i gruppen (om ni förstår)
Elins grupps
Haha, hon ser ut som en pingvin