Före och efterbilder

Ska visa er lite före och efterbilder sen jag städa, det kanske låter som att jag är jättestolt över min städning och är tvungen att visa er men så är det inte utan jag vill göra ett inlägg till idag för annars blir bloggen lite tråkig (tycker jag).
Badrummet
Vardagsrummet
Mitt sovrum
Köket
Det ser lite förvirrande ut (tycker jag). iallafall, imorgon ska jag och Elin göra något, längtar :D.

30/6-10

Tjoho :).
Idag skulle jag och Elin göra något men det gick inte för henne för hon hade massor av väskor att packa upp men det gick inte nöd på mig för då passar jag på att städa idag igen :p, städade min systers rum igår men idag ska jag städa mitt rum, huset och har nyss fixat klart systers garderob (hoppas hon blir glad när hon kommer hem).
Ska försöka blogga lite mer idag men om det inte finns något så blir det inget, kanske före och efterbild på städning ;). Hörs!

29/6-10

Hello :)!
Har inte bloggat pågrund av att ingenting har hänt, igår var jag själv hemma och bara tittade på Glee hela dagen och idag har jag bara städat min systers rum och bara haft tråkigt. Jag orkade verkligen inte städa men det finns ingenting att göra... Vet att det var fint väder idag meeeeeen jag vågar inte vara ute själv :P, riktig fegis och sola är inte riktigt min grej, blir så rastlös..
Nej nu ska jag gå och sova (tror jag) för vill ju vara rät så pigg imorgon för då ska jag träffa Elin, tror inte hon vill vara men någon tröttis. :p.
Längtar tills min födelsedag :).

Vattenbilder

På fredagen så tog syster lite bilder på mig i vattnet, dom bästa blev bara ok så ni får se dom:
Det var dom, hörs kanske senare idag :).

Midsommar 2010

Nu kommer det bilder ;):
Det blev en del, ska göra 1 inlägg till med mer bilder. Haha, mycket bilder blir det ;).

27/6-10

Hallo hallo :)!

Kunde inte blogga för att jag var på landet och där finns det ingen mottagning men nu sitter jag i bilen och är påväg hem så då passade jag på. Ska visa er bilderna på midsommar men det blir i ett annat inlägg, får nog börja med det nu, hörs!

24/6-10

Hallo :)!
Idag ska vi till landet för att fira midsommar där, det är en tradition sen jag var liten. Vill inte åka ditt i början men nu så känns det som att det ska bli lite bättre, hoppas det också :).
Måste snart gå in och duscha men jag vill titta klart på bröllops duellen som vi tittar på just nu, kanske hörs senare idag men inte säkert.
Bilder från förra året:

Är så lycklig

Idag är det verkligen en lyckodag. Idag på sjukhuset fick jag veta att jag bara behöver ha min korsett när jag ska sova. Förut fick jag bara ta av mig den i 4 timmar och det har varit i 2 år. Är så glaaaaaaaaaaad. Känns som om jag kan börja leva nu.
Tänkte visa er lite bilder från lunchen, det blev en god pizza (brukar aldrig äta pizza).

Mobilblogg - 23/6-10

Sitter på mammas jobb och tråkar. Ska till sjukhuset om 2 timmar.


Badat

För några timmar sen var jag och Johanna nere vid våran brygga och badade, först var det lite kallt men det blev skönare när man hade varit nere i vattnet ett tag men sen blev det lite kallare igen. Här är det lite bilder:
"snygg frisyr" :P

Bakbilder

Orkar inte skriva så ni får se lite bilder:

Dagens!

Byxdress från Lindex
Skor från Eurosko

22/6-10

Hello hello :)!
Sitter i vårt uterum med syster och dricker en kopp kaffe och har just ätit en omelett som Johanna gjorde till oss. Lite senare idag ska vi baka cupcakes till midsommar, vi åker på torsdagen och imorgon ska jag åka till sjukhuset för att titta på min rygg eftersom jag har skolios.
Har nog inget mer att säga, kommer nog lägga upp en dagens outfit snart, hörs :)!

Things

Tänkte visa er vad jag hade köpt, det var inte så speciellt men i alla fall ;).

Klänningen är då från Gina tricot och formarna är från Lagerhaus.
Hoppas att byxdressen finns kvar..
HITTADE BYXDRESSEN :D. Den ser lite stor ut på bilden men inte när man har på sig den.

21/6-10

Hallo hallo :)!
Sitter i soffan och har huvudvärk, tror det är något med vädret att göra (hoppas jag). Idag var jag i nacka och i stan, skulle egentligen inte till stan men ska förklara hur jag kom ditt. Först så skulle min syster köpa lite saker till P&L men hon köpte lite andra snygga saker, sen gick vi Lindex för jag skulle köpa/kolla på en byxdress (den Kenza har) och jag hittade en och det var i 40 och den köpte min syster så vi frågade i kassan om den fanns på lagret men det gjorde den inte så hon ringde till någon i sickla men där fanns den minsta i 40 också så då bestämde jag och min syster att åka till stan men hittar man någon där, nej... Vi gick minst in i 4 lindex butiker men hittade ingen, hur otur får man ha. Hittar inte ens den på internet, sista chansen på lindex i mölnvik som min mamma ska kolla i när dom är påväg hem. Hoppas hoppas att den finns där.
Tog med mig kameran idag men det blev ingen bilder för jag glömde helt bort den men köpte en enkel klänning på Gina tricot och muffinsformar, både i mellan och jättesmå. Det ska bli kul att baka sen.
Ska fortsätta titta på filmen nu, hörs kanske senare!

Modellbilder

Nu ska jag visa er bilder på Elin, jag tycker hon är jätteduktig på att vara modell. Den nionde bilden är lite hemsk men jag tycker den är cool, hon drunknar inte ;).



Fotat Elin

Har just fotat Elin, nu fryser hon.

20/6-10

Godmorgon :)!
Nu har kronprinsessan gift sig, jag är inte så intresserad av familjen men jag satt mig och titta i alla fall. Min mamma var väldigt intresserad av bröllopet så man fasta ju också lite.
Idag ska Elin komma hit och jag ska ta lite foton på henne, jag hade massor av planer i början men nu har jag noll planer. Ska försöka komma på lite för jag tror det kommer bli fina bilder.
Ska titta lite på tv nu, hörs!

Håruppsättning

När jag fotograferade min syster så gjorde jag henne frisyr, jag och hon blev nöjd med den. Här är 2 bilder på den:

Dagens outfit

Försökte ta en dagens outfit men bilden blev lite suddig, det får duga i alla fall ;).

Syster

Idag tog jag lite "modellbilder" på min syster, egentligen skulle Elin komma men vi tog det imorgon istället.
Ska visa er bilder och sedan ska jag titta klart på bröllopet.

19/6-10

God morgon :)!
Idag är det ju kronprinsessans bröllop, ska nog inte sitta vid tv och titta på det för idag tror jag att jag ska vara med Elin, för mig går det men har inte kollat med henne ännu om idag men vi har pratat om att träffas i helgen. Ska ta lite "modellbilder" på henne.
Hittade massor av snygga klänningar från Forever Unique, hittade dom via modegallerian. Ska visa dom snyggaste av dom snygga ;), hörs senare idag.



Kladdkaka

Äter just nu en kladdkaksbit (inte hela kakan) med en god kopp kaffe.

17/6-10

Hallo hallo :)!
Den här dagen var ungefär likadan som igår. Det enda som inte hände igår var att Larry rymde till oss. Johanna satt vid datan och jag stog brevid och då ser jag något orange och det var då Larry, Johanna blev jätterädd eftersom man bara hörde ett flås. Dom som har Larry hade inte sätt att han hade rymt, lite skojigt ;).
Har inget mer att skriva, kanske hörs senare idag!
Här kommer två bilder från idag:
Vår trädgård

Glömde att...

...visa er bilder från när Lovisa var hemma hos oss och fika, hon och min syster var och red och min syster bjöd in henne på fika och det var jättetrevligt. Tog lite bilder.
Syster
Lovisa :)
Nu ska jag gå och sova, hörs imorgon!

Larry springer i vattnet

Tycker det ser ut som han springer i världens fart, han ser verkligen lycklig ut.

Bad + Larry

Nu kommer det bilder igen :P.
Larry och Carro
Fick ta en egen bild
Det var dom, det kommer en video idag igen. Filmade det för Larry ser så lycklig ut så.

Bilder

Nu kommer det lite bilder:
Snart kommer det bilder sen vi var ute med Larry.

Ny profilbild

Kanske syns att jag har blivit inspirerad av Kenzas profilbild och det har jag också, vill inte härma men jag tyckte det var jättesnyggt. Det får bli den i alla fall ;).
Kommer snart lite bilder som jag tog idag.

16/6-10

Hello :)!
Idag är det en riktigt skön dag, väldigt varmt här ute. Min syster är just nu och rider och jag har ingen aning vad jag ska göra.
Ska nog bara vila lite nu, hörs kanske snare ;)!
Visst var blåa conversen också snygga, det tycker jag i alla fall :).

Video

Igår så filmade jag en video när vi var ute med Larry, kanske lite skum men men :P.

15/6-10

Tjena tjena :)!
Har just jämfört mellan Internet Explorer och Google Chrome och jag tycker Google Chrome går mycket snabbare än Internet Explorer. Ni som har båda, vilken tycker ni är snabbast?
Nu ska jag titta runt på lite andra saker, kan visa er lite bilder jag och Elin tog under bakningen:

Promenad

Nu har jag varit ute på promenaden med Larry, det var rät så skönt att bara komma ute en sväng. Tog massor av bilder och några kan ni få se nu:
Me
Små söta ankungar
Johanna och Larry
Nu ska jag gå in och duscha, hörs imorgon ;)!

Mys mys

Har tänt några ljus i mitt rum. Det ser så mysigt ut med ljus så brinner.

Nu ska jag gå ut med Larry med min syster :), hörs!




Elins present

Har köpt en present till Elin när vi åkte hem från Skåne, hon kanske kan gissa sig vad det är.

Önskelista

Eftersom som jag fyller år om en månad så kanske det är smart att tänka lite på vad jag önskar mig och jag bara älskar converse så jag önskar mig låga svarta converse och i höga, hoppas verkligen på att få det men man vet ju aldrig eftersom det är bara en önskan.
Kommer också någon gång köpa ett par höga vita och låga vita. Vill också ha bruna, röda, vinröda, lila, gröna, blåa och ännu mer och det ska vara både i höga och låga converse. ÄLSKAR CONVERSE! Hittade dom svarta på Nelly.com.

14/6-10

Hello :)!

Just nu tittar jag på nyhetsmorgon med min mamma, hon stannade hemma idag. Min syster ska åka till World class och träna snart, vill också träna på World class men jag är för ung, 2 år kvar.

Frukosten idag blev jordgubbar med naturell kesella och en kopp kaffe, här är en bild:



Det var min frukost, kanske inte ser så speciell ut men det var gott, nu ska jag nog gå och göra mig i ordning, hörs senare idag :)!

Dricker och äter

Just nu sitter jag i bilen och äter en glass och dricker kaffe.

13/6-10

Hallo :)!

Har just ätit frukost och ska snart åka hem, det är bara att gör sig i ordning och sedan ska vi åka hem.
Kanske mobilbloggar i bilen men eftersom inget händer i bilen så är det bara kanske :P.
Hörs :)!


Sista dagen i skåne

Idag var det sista dagen i skåne, imorgon åker vi hem på morgonen för det tar 6 timmar att åka hem också.
Idag har vi bara städat och tagit det lugnt, var supertrött efter gårdagen. Somna i min mammas och pappas rum och brevid rummet så var tältet och det var superhög musik, skrev i något inlägg om en rumpa låt och det var 1 av låtarna som spelades utanför men jag somna ändå.
Efter det så skulle då min mamma och pappa sova så dom tog ner mig till min säng men det ända jag kommer ihåg var att min syssling stog vid dörren :P. Lite läskigt att man inte kommer ihåg mer.
Ska nog gå och sova strax, hörs imorgon :)!



"Snygg frisyr man har just nu".

12/6-10

Godmorgon :)!

Då var det en ny dag, idag ska vi bara städa och röja upp efter igår.
Här i skåne blåser det och ibland regnar det, någon som vet vad det är för väder i stockholm? Igår såg jag i alla fall att det skulle vara sol idag, ska nog gå och titta lite.

Det blir nog inte så mycket bloggande idag, kanske något till. Ska gå och hjälpa till nu, hörs ;)!

Lite fler bilder

Här kommer det lite fler bilder från dagen som har gått, hörs imorgon :)!

Lyckad bild








Middagen


Efterrätten


Plockar disk


Det var dom, nu ska jag försöka sova men det blir nog svårt med all musik, just nu låter det som om de spelar en låt som heter rumpa :P.

Dukat och klart

Nu är det dukat och fint där vi ska äta idag, tog lite bilder:











Hörs :)!

Badbilder

Här kommer det få bilder när vi badade:











Blir nog inga mer inlägg idag för idag ska jag på student, hörs imorgon :)!

Skolavslutning

Nu kommer det bilder :).

Vad elak jag ser ut ^^




Daniela :)
Elin


Tjejgänget




Marie och Angela




Vet inte riktigt vad jag gör


Elin och Daniela ;)


Kommer snart bilder när Jonas, Tobias, Lovisa och jag badar :).

11/6-10

Just nu är jag i skåne och har just ätit en god frukost, det blev pannkakor till frukost och det har jag aldrig fått så det var gott :). Bilderna från skolavslutningen kommer strax med inlägget kanske tar en stund att göra.

Hörs :)!


Dricker kaffe

Är just nu påväg till skåne, avslutnings bilderna kommer inom snar framtid.

10/6-10

Godmorgon :D!
Idag är jag så glad för idag är det skolavslutning :D, tänk att det är nu vi ska vara flera veckor lediga.. Jag kan inte tro det själv eftersom jag inte har känt någon sommar ännu, är så himla glad :).
Nu ska jag fixa några grejer innan Elin kommer, hörs!

Bilder från bakningen

Idag bakade jag och Elin cupcakes till klassen för att ha det som fika på avslutningen, vi blev faktiskt riktigt nöjda. Ska vi er bilder medans jag lyssnar på Eric Gadd med Rise up :).
Elin :)
"Mina små bebisar xD"
MOHAHAHA!
Hörs imorgon :)!

Lite bilder från städdagen i skolan

Här kommer lite bilder från skolan:
Här städas det av Elin :).
En väldigt äckligt/läskig bild Jonas

9/6-10

Godmorgon :)!

Idag är det tur ingen riktigt skoldag utan vi ska städa skolan, skåpen och lådorna så det blir en skön dag men imorgon är det skolavslutning! Det känns inte som att det ska bli sommarlov så det är lite jobbigt men det ändras sig säkert.
Hörs kanske senare idag :)!


Det ser ut som jag tycker att vattenmelonen eller kameran är läskig.

Färgningen

Här kommer bilder från när jag färgade mitt hår brunt :).




Kommer bättre bilder på håret imorgon eller någon annan dag :).
Kram kram!

8/6-10

Godmorgon :)!

Idag ska jag färga mitt hår BRUNT! Jag är ingen blondin längre utan en brunett (fast tror blondinen kommer sitta kvar i alla fall :S). Ska ta en före och efter bild sen men på onsdagen får ni se den ;).
Hörs senare idag med kanske lite bilder från dagen :).


6/6-10

Godmorgon på svergies nationaldag :).

Just nu tittar jag på nyhetsmorgon med mamma och pappa och driker en kopp kaffe. Idag så trodde jag att det var sol men jär ute i skärgården var det moln och jag tror det kommer regna när som helst, hoppas på att spela lite kort. Ha det så bra nu så hörs vi senare idag :).


Dags att sova snart

Ska gå och lägga mig och sova snart men först måste jag ta bort lite saker på min säng så man kan lägga sig i sängen. Vi hörs imorgon :)!
Från idag.

Grejer

Kunde inte ta foto på sakerna för batteriet slutade fungera men nu har jag tagit foto och lagt in dom så ni får se dom nu :):
Gina tricot
Indiska:
H&M:
Min och Elins best freinds armband:
Ha det bra :)!

Bilder från idag

Nu kommer det bilder från när vi var i nacka:
Elin
Jag
Jag och Elin delade på lunchen
Hallonpaj med varm choklad.
Kommer snart bilder vad jag köpte.

5/6-10

Godmorgon :)!

Just nu ska jag äta frukost men ska bara skriva att jag lever ^^. Efter frukosten ska jag göra mig i ordning för jag och Elin ska till nacka för Elins skulle köpa något och jag erbjöd mig att följa med, ska åka köpa två sak som hör till min avslutningsklänning så jag hoppas att jag hittar det också :).
Nu ska jag äta, hörs :)!

Stora jordgubbar

Just nu sitter jag och äter stora och goda jordgubbar, älskar verkligen jordgubbar. Ska fortsätta vara med familjen resten av fredagen, hörs imorgon :)!

Sitter ute och äter...

... korv och olika ostar.

Elins bilder från dagen

Här kommer lite bilder som Elin tog idag:
Hörs :)!

Kaffehållare

På slöjden har jag och Elin gjort en kaffehållare och nu är vi klara, tyckte vi skulle göra en sak till men vi orkade inte för då skulle vi inte fått hem den till sommaren om vi inte går på tisdagen.
Jonas designar kaffehållaren

Lite bilder efter skoldagen

Efter skolan så stannade jag, Elin och Jonas kvar och tog lite roliga bilder (Elin har dom jätteroliga bilder som kommer senare):
Ska bara berätta att det blev inget med Daniela för hon skulle träffa en kusin som hon inte
har träffat på länge så jag förstår henne :).

Fikar med syrran

Sitter just nu och fikar med syster min.

4/6-10

Godmorgon :)!
Just nu sitter jag och äter en jättegod frukost, den innehåller vattenmellon och kesella.
Idag är det ju fredag och det innebär att det är helg snart :D, på lördagen ska jag och Daniela åka iväg och ha jättekul så jag längtar massor :).
Har inget mer att skriva, hörs som vanligt :).

Nya leggins

För någon dag sen när jag var med Lovisa så gjorde jag sönder mina leggins för att jag hoppade över ett staket från en lekpark, tyvärr gick inte hålet att rädda så mamma har nu köpt 2 par nya, så snäll mamma man har :).

In the jungel

På engelskan har vi ett arbete om äventyr och vårat äventyr är i djungel, då ska vi göra en plansch och en film som vi ska visa sen för klassen, ni kan få se lite bilder:
Elin
Jag, Rebecca och Elin
Hörs :)!

3/6-10

Idag var det en rät så skön dag, det värsta var no lektionen för då skulle vi redovisa. I början så sa jag till Elin att jag var nervös och då sa hon att jag kan tänka att jag har pratat med dom förut för det har jag ju, så då försökte jag tänka att jag inte skulle vara nervös och vad skulle jag vara nervös för? Jag ställde mig vid tavlan och började prata och jag kände hur min röst darrade, vill bara springa där ifrån. Frågade senare Charlie (en vän) om det hördes men det gjorde det tydligen inte, som tur då. Vill aldrig ställa mig där igen men jag kommer nog få göra det igen..
Ska lägga upp lite bilder från engelska lektionen men det kommer i ett annat inlägg, hörs :)!

2/6-10

Godmorgon :)!
Idag är det då lajv dag 2, det ska bli mer bilder idag än igår. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. JO, Elin var här och sov över tills idag för att det är lajv.
Finns inte något mer intressant att skriva om nu, hörs. Juste kanske mobilbloggar om jag hinner.

En god rulltårta

Idag efter skolan så gjorde jag och Elin en rulltårta som var god men smaka mycket smörkräm, här kommer lite bilder:
God natt :)!

Lajvdagen

Idag var det som sagt lajv och det var inte så kul men det var roligare än vad jag hade tänkt.
Här kommer få bilder som jag tog, glömde bort att fota + att man fick sno saker från varandra och exempel min mobil och nycklar och sånt, det blev för överdrivet.
Snart kommer det bilder på våran rulltårta.

1/6-10

God morgon :)!

Idag är det den tråkiga lajvdagen i skolan, vill inte vill inte vill inte men måste ju..
Detta blir bara ett snabbt inlägg för jag måste göra mig i ordning nu, hörs.