Sammanfattning av 2010


Jo januari, då fick jag min mobil. Det var en Satio så det blev mycket bilder med den och mycket mobilblogg. Många födelsedagar var det. Åkte skridskor med klassen. Det var inga bilder på mig själv men jag ville inte vara med på bild då för jag hade korsetten dagligen.
Bilder från idrotten

Sov över hos Elin, gick ut med familjen på en vinterpromenad, följde med Elin och Erika när dom skulle titta på cheerleading, skottade på baksidan, följde med min kompis Rebecca när hon skulle ta piercing i naveln och längtade efter solen.

Gjorde frukost på sängen till Johanna, åkte till Ömelsebo, Elin sov över hos mig, min syster fyllde 17 år, gick på en promenad med Elin och tog foton på henne efter det, stod i cafét i skolan med Elin, tittade ofta på top model och på idrotten kom vi på en rolig gunga :P.
Cafét och hemma hos mig

Det blev påsk, gick på en promenad med mamma, tog foton på syster yster, mamma fyllde 43, åkte till nacka med Elin, jag, Lovisa och Elin hade en jätterolig dag efter skolan, gick till stranden med Elin under en elevensval (skolka alltså) och fick skäll av pappa, ett vulkan utbrott på Island som ställde in mammas och pappas resa til barcelona.

Åkte iväg till min farbror och firade valborg, följde med Elin till cheerleadingen, spelade ofta basket, åkte till gröna lund med "gänget", bakade årets första paj.

Hade något som heter lajv i skolan, spelade in en djungel film på engelskan, var ofta kvar i skolan efter skolan, färgade håret brunt efter ha haft blont hela mitt liv, bakade cupcakes till skolavslutningen, hade skolavslutning, åkte till skåne, badade i vattnet med kläderna på, var helt galen i converse, tog foton på Elin, fick reda på att jag bara behövde sova med korsetten, midsommar på landet,
Picknick med Elin, åt middag med Elin vid klipporna, fyllde 14 år, badade med Larry, åkte upp till ett par hästar, mormor fyllde år, åkte till tivolit i köpenhamn, åkte till ön ven.
Åkte till stan med Elin och fika, åkte och titta på bio med "gänget", plockade blåbär med Elin, åkte till Åland med Elin i 3 dagar, skolan började igen, Lovisa sov över hos mig, klassen badade med kläderna på under idrotten, köpte mina första kilklackar på 14 cm, Elin fyllde 14 år och var sjuk.
Åkte till nacka med tjejerna, hade gäster, fiskade, tog foton på Elin och Daniela, tittade på teater med klassen, Elin hade sin födelsedags fest och då sovde vi över också, en olycka hände, åkte till ömelsebo, jobbig orientering med klassen, mamma och pappa åkte till bercelona och det första vi ser när jag vaknar är att diskmaskinen är sönder, Elin sovde över, skolfoto.
Bakade sockerkaka, var med Lovisa efter skolan, hoppade på idrotten, innebandy match, uppe till hästarna, gick till kyrkan, skolan var med i tidningen för att vi tittade på Glee på engelskan, var på dramaten med några från klassen, farfar fyllde år.
Gick en höstpromenad, träffade min kusin Christin, sov över hos Elin, jag och Elin hade en "halloween" fest, åkte till Nyköping, åkte till ungdomsmottagning med tjejerna i klassen, klättring i skolan, bakade cupcakes med Lovisa, åkte till nacka med Lovisa, pluggade mycket in i det sista.
Bakade pepparkakshus i skolan, bakade pepparkakshus med Elin hemma hos mig, hittade massor av gamla bilder på mig, bakade lussebullar och mjukpepparkaka i skolan, Elin sov över hos mig, bakade ett nytt pepparkakshus hos mig, färgade håret orange, tog bilder på Elin, julavslutning, gjorde köttbullar, köpte ett spel, klädde granen och tittade på bingolotto, julafton, jul hos farmor och farfar, nyår hemma.
Detta tog 2 timmar att göra, helt sjukt och jobbigt. Varmt på magen är det också.
Om ni vill se mer bilder kan ni såklart titta i arkivet, nu ska jag soooova, hörs imorgon :).

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: